Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Čokoláda horká s mätou BIO Vivani 100g

    Čokoláda horká s mätou BIO Vivani 100g

    Horká čokoláda s obsahom kakaa 68 % zjemnená maslom s cukernou bielou náplňou s mätovým éterickým olejom. Neobsahuje žiadne iné tuky ako kakaový a mliečny, ani žiadne arómy. Výborná čokoláda v štýle After Eight čokoládiek osvieži po ...

    AKCIA 2,12 €
  • AloeVera ústna voda s alkoholom ESI 500ml

    AloeVera ústna voda s alkoholom ESI 500ml

    Ústna voda ALOE VERA FRESH s predĺženým účinkom, neobsahuje fluór, parabény ani SLS. Jedinečná prírodná zmes aktívnych látok pre Váš svieži dych a zdravé zuby a ďasná.

    AKCIA 8,80 €
  • Mak modrý BIO HappyLife 200g

    Mak modrý BIO HappyLife 200g

    Sušené semená maku bio, nedochucované.

    AKCIA 3,80 €
  • Guafee BIO obilná káva 25% guarany Sinfo 125g

    Guafee BIO obilná káva 25% guarany Sinfo 125g

    Obilná káva s guaranou v kvalite BIO (podiel guarany 25%). Lahodná a na energiu bohatá zmes talianskej obilnej kávy a guarany. Delikátna alternatíva zrnkovej kávy.

    AKCIA 8,54 €
  • HP Henna krémová čokoládová 60ml

    HP Henna krémová čokoládová 60ml

    Čokoládová (5.35) krémová farba pre tmavšie blond až stredne hnedé vlasy - farbí, revitalizuje a šetrne sa stará o Vaše vlasy. Regeneračná vlasová kúra s Biotinom (vitamín H) pre extra starostlivosť ...

    AKCIA 9,89 €
  • Jojobový olej Saloos 125ml

    Jojobový olej Saloos 125ml

    Z hľadiska zloženia sa jedná o vosk (preto sa neužíva vnútorne, pretože prechádza tráviacim traktom nezmenený), bežne je však označovaný ako olej. Patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky. Udržiava ...

    AKCIA 14,25 €
  • Chlorella Japan Health Link 750tbl

    Chlorella Japan Health Link 750tbl

    Chlorella je jednou z najstarších forim rastlinného života na Zemi a obsahuje mnohonásobne viac chlorofylu než ostatné zelené rastliny. Bola objavena už v roku 1890 holandským mikrobiológom M. W. Beijerinckem a je celosvetovo známa pre ...

    AKCIA 17,87 €
  • Šťava Acai 100% EkoMedicaSK 500ml

    Šťava Acai 100% EkoMedicaSK 500ml

    Viete, že ... Acai nazývajú „zlatou žilou Brazílie“. Bobule Acai rastú v nedotknutých lesoch povodia Amozonky. Boli a stále sú potravou domorodých obyvateľov tejto oblasti, ktorý jej pripisujú vzácne vlastnosti udržania ...

    AKCIA 11,21 €
  • Čaj Dobrý večer BIO Sonnentor 50g

    Čaj Dobrý večer BIO Sonnentor 50g

    Čaj Dobrý večer BIO

    AKCIA 2,79 €
  • Bio Karité balzam Nechtík Saloos 19ml

    Bio Karité balzam Nechtík Saloos 19ml

    Ojedinelá kombinácia bio bambuckého masla s liečivým extraktom nechtíka lekárskeho napomáha regenerácii hnisavých a zle sa hojacich rán. Vhodný na kŕčové žily, krvné podliatiny a opuchy. Svojimi dezinfekčnými a antiseptickými účinkami ...

    AKCIA 4,59 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 8,00 €
  • Aktívne minerály extra Natural Pharm 300ml

    Aktívne minerály extra Natural Pharm 300ml

    Aktívne minerály extra sú zmesou makro a mikročastíc minerálov, ktoré organizmus potrebuje k správnemu fungovaniu. Vďaka svojej tekutej forme sú veľmi dobre vstrebávané, z 98 % t.j. až dvadsať krát vo väčších dávkach než minerály v tuhom stave.

    NOVINKA 10,00 €
  • Šťava Brusnica BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Brusnica BIO PIJOBIO 700ml

    Brusnicová šťava– prírodné antibiotikum: Vysoký obsah vitamínu C a K. Výborné na liečbu infekcií močových ciest a celkovo podporujú kondíciu močového ústrojenstva. Proti hnačke, skleróze, chrípke, bolestivej menštruácii...

    NOVINKA 6,60 €
  • Bujón zeleninový (kocky) Natur Compagnie 12 ks, 126g

    Bujón zeleninový (kocky) Natur Compagnie 12 ks, 126g

    Vyvážený zeleninový bujón Natur Compagnie dodá vašim jedlám skvelú chuť. Rastlinný, bez glutamanu, pridaných zvýrazňovačov chuti, stužených tukov a cholesterolu.

    NOVINKA 1,91 €
  • Ajurvédsky kávovinový nápoj Shatawari Zlatý Dúšok 100g

    Ajurvédsky kávovinový nápoj Shatawari Zlatý Dúšok 100g

    ZLATÝ DÚŠOK je chutný a zdraviu prospešný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeínu, vyrobený z kvalitných surovín - čakanky, jačmeňa a raže. Je výbornou náhradou kávy, skvele chutí a pre svoje účinky je vhodný na dlhodobú konzumáciu. Za svoj prínos pre organizmus vďačí čakanke a ...

    NOVINKA 3,52 €
  • Mydlo čajovníkové NaturInka 110g

    Mydlo čajovníkové NaturInka 110g

    Čajovníkové mydlo je jemné, nevysušujúce pleťové mydlo s prečisťujucími výťažkami z čajovníka a antimikrobiálnym rozmarínovým olejom spoľahlivo vyčistí nečistoty a nadbytočný maz. Pravidelné použávanie zabezpečí zmiernenie zápalov a zlepšenie pokožky.

    NOVINKA 3,81 €
  • Kokosový cukor Škoricový Divine Spices 100g

    Kokosový cukor Škoricový Divine Spices 100g

    100% prírodný škoricový kokosový cukor, v ručne skladanom papierovom obale.

    NOVINKA 2,55 €
  • Mydlo propolis NaturInka 45g

    Mydlo propolis NaturInka 45g

    Prírodné, ručne vyrábané Propolisové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Mydlo pokožku uvoľňuje a prehrieva. Je vhodné aj pre problematickú pokožku. Vyrobené je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 2,38 €
  • Šťava Jahoda a jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Jahoda a jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Jahoda – Jablko– čistí krv: Obsahuje draslík, minerálne soli a vitamíny C a PP. Pôsobí na tvorenie krvi, močopudne a čistí krv. Priaznivo pôsobí na pružnosť svalov a lepší výkon srdca a pľúc. Pomáha pri liečení zápalov ústnej dutiny...

    NOVINKA 3,43 €
  • Bo.Ho. Lak na nehty Rose Tender 5ml

    Bo.Ho. Lak na nehty Rose Tender 5ml

    Vegan, na 80 % prírodný, netestované na zvieratách. Lak na nechty 52 Rose tendre svetlý ružový, nechty vyživuje, posilňuje a rešpektuje ich krehkosť ...

    NOVINKA 5,10 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.