Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Kurkuma kapsle Ayurvita DNM 60kps

    Kurkuma kapsle Ayurvita DNM 60kps

    Prírodný antioxidant. Kurkuma je korenie zo sušeného mletého podzemku kurkumovníka dlhého (Curcuma longa) ...

    AKCIA 14,15 €
  • GHÍ BIO v skle DNM 350g

    GHÍ BIO v skle DNM 350g

    Prepušťané maslo = bezvodný mliečny tuk. Ghí je mliečny tuk pripravený technologickým spracovaním masla vyrobeného z kravského mlieka. Podľa ajurvédy (staroveká indická medicína) predstavuje ghí najvhodnejší tuk pre človeka. Je lepšie ...

    AKCIA 10,73 €
  • Opaľovacie mlieko v spreji s OF 50 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko v spreji s OF 50 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko, ktoré je špeciálne vyvinuté na ochranu pokožky pred slnečným žiarením. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a ochrannému faktoru 50 chráni pokožku obzvlášť v prvých dňoch opaľovania a tiež pokožku detí po celú dobu...

    AKCIA 20,85 €
  • Nori vločky Provita 40g

    Nori vločky Provita 40g

    Pobrežná riasa Nori (Porphyra tenera) je najpopulárnejšia z rias - má mnohostranné využitie, jemnú chuť, najvyšší obsah bielkovín, veľa vitamínu C, B a A. Znižuje cholesterol, pomáha pri trávení tukov...

    AKCIA 2,66 €
  • Mumio Natural Gold TML 30tbl/6g

    Mumio Natural Gold TML 30tbl/6g

    Mumio je prírodný biostimulátor, ktorý sa oddávna používal v strednej Ázii a na východe k posilneniu zdravia. Má antiseptické, veľmi posilňujúce účinky. Zabraňuje rozvoju osteoporózy. Dopĺňa hladinu minerálnych látok. Stimuluje rezervy ...

    AKCIA 7,54 €
  • Cestoviny Špaldové penne celozrnné BIOMILA 400g

    Cestoviny Špaldové penne celozrnné BIOMILA 400g

    BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené.

    AKCIA 1,73 €
  • FACES Matujúci vyrovnávací krém nechtík a zázvor BIO LaV 30ml

    FACES Matujúci vyrovnávací krém nechtík a zázvor BIO LaV 30ml

    pre normálnu a zmiešanú pleť Pomáha harmonizovať nerovnosti pleti. Dôkladne hydratuje a chráni. Bio zázvor je bohatým zdrojom vitamínov a minerálov, čistí a stabilizuje pleť.

    AKCIA 12,06 €
  • Šťava arónia BIO Rabenhorst 750ml

    Šťava arónia BIO Rabenhorst 750ml

    Starostlivo vybrané, aromatické BIO Arónia plody z najlepších pestovateľských oblastí vo východnej Európe, ktoré sú spracované v našej vlastnej lisovni iba jeden krát aby sme zaručili najvyššiu kvalitu. Výsledkom je naozaj čistá šťava...

    AKCIA 7,24 €
  • Salus Olej 100% prírod. esen. Levandin Super 10ml

    Salus Olej 100% prírod. esen. Levandin Super 10ml

    Má dezinfekčné a regeneračné účinky, vhodný pri psychickom vypetí, proti moliam, pomáhá pri bolestiach hlavy, chrípke a dýchacích problémoch.

    AKCIA 2,73 €
  • Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný deo roll-on bez obsahu alkoholu prináša pocit sviežosti a dodá sebavedomie na celý deň. Bez hliníkových solí a ich zlúčenín. Jemná formula s obsahom harmonizujúcich bambusových a bavlníkových vlákien a výťažkov z BIO feniklu...

    AKCIA 6,22 €
  • Pasta Mandľová chrumkavá Meridian 170g

    Pasta Mandľová chrumkavá Meridian 170g

    Lahodné maslo od firmy Meridian je vyrobené iba z organicky pestovaných mandlí bez pridaných konzervantov. Výborná pochúťka ako nátierka, do koktailov, raňajkovej kaše, alebo do koláčikov. Mandľové maslo je výborným zdrojom zdravých prírodných bielkovín, sacharidov ...

    NOVINKA 6,79 €
  • Škorica Ceylon mletá v dóze Sonnentor 450g

    Škorica Ceylon mletá v dóze Sonnentor 450g

    Kôra z ceylónskeho škoricovníka, ktorá sa pri sušení zvinie do rúrky, je veľmi obľúbeným korením. Škorica prehrieva organizmus, stimuluje krvný obeh, činnosť srdca aj dýchanie. Privádza energiu do tela, zlepšuje koncentráciu.

    NOVINKA 13,64 €
  • Šampón pre lesk vlasov BIO LaV 250ml

    Šampón pre lesk vlasov BIO LaV 250ml

    Lavera šampón pre lesk vlasov s výťažkami bio slezu a bio avokáda dodá vašim matným a krehkým vlasom potrebné živiny a pridá prirodzený lesk ...

    NOVINKA 4,98 €
  • Kokosový cukor sáčok Divine Spices 4g

    Kokosový cukor sáčok Divine Spices 4g

    Hygienicky balený BIO Kokosový Cukor.

    NOVINKA 0,08 €
  • Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Spevňuje vlasy a dodáva Vášmu účesu neuveriteľný objem a životnú silu. Chráni vlasy pri tepelnej úprave. Vitamíny a aminokyseliny vyživujú a obnovujú vlasy. Rakytníkový olej z Altaja a amarantový olej podporujú tvorbu ...

    NOVINKA 8,23 €
  • Stolná plnospektrálna lampa MARIETTA OTT LITE 15W

    Stolná plnospektrálna lampa MARIETTA OTT LITE 15W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie.

    NOVINKA 76,00 €
  • Múka Chia ADVENI 200g

    Múka Chia ADVENI 200g

    V akomkoľvek recepte je možné nahradiť 5 % bežnej múky múkou CHIA a významne tak zdvihnúť jeho nutričnú kvalitu. Múka chia výborne viaže vodu a obzvlášť pri bezlepkovom pečení je vynikajúcim pomocníkom.

    NOVINKA 4,91 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Koník

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Koník

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 8,00 €
  • Šťava Jahoda a jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Jahoda a jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Jahoda – Jablko– čistí krv: Obsahuje draslík, minerálne soli a vitamíny C a PP. Pôsobí na tvorenie krvi, močopudne a čistí krv. Priaznivo pôsobí na pružnosť svalov a lepší výkon srdca a pľúc. Pomáha pri liečení zápalov ústnej dutiny...

    NOVINKA 3,43 €
  • Mydlo bambino NaturInka 45g

    Mydlo bambino NaturInka 45g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 2,38 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.