Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Čaj Chanca Piedra ORO 50g

    Čaj Chanca Piedra ORO 50g

    Chanca Piedra je drobná vzpriamená rastlinka dorastajúca do výšky 30-40 cm, s drobnými lístkami a malými bielymi kvetmi. Vyskytuje sa v dažďovom pralese Amazónie a v ostatných tropických oblastiach vrátane južnej Indie a Číny.

    AKCIA 3,99 €
  • Bio Karité balzam Levanduľa Saloos 50ml

    Bio Karité balzam Levanduľa Saloos 50ml

    Výnimočné a všestranné účinky liečivého bio bambuckého masla a levandule prispievajú k urýchleniu hojenie drobných kožných poranení a popálenín. Balzam ukľudňuje namáhanú a poškodenú pokožku, zmierňuje alergické reakcie a prispieva ...

    AKCIA 6,99 €
  • CHIA semienka Provita 300g

    CHIA semienka Provita 300g

    Chia pomáha udržiavať energiu počas celého dňa. Poskytuje tiež živiny a ponúka viacero zdravotných benefitov, ako je napr. budovanie tenkých svalových vlákien, podporovanie zdravia kardiovaskulárneho systému ...

    AKCIA 2,26 €
  • Immunity kapsle Organic India 60kps

    Immunity kapsle Organic India 60kps

    Imu-help je prírodný bylinný prípravok, ktorý pomáha zvyšovať obranyschopnosť organizmu, predovšetkým proti pôsobeniu mikroorganizmov a v dobe rekonvalescencie. Blahodarne pôsobí pri strese, nachladnutiach, infekčných ochoreniach ...

    AKCIA 10,95 €
  • SUN Sensitiv SOS Fluid po opalovaní LaV 100ml

    SUN Sensitiv SOS Fluid po opalovaní LaV 100ml

    Po opaľovaní dodá pokožke intenzívnu výživu a ošetrenie. Obsah aloe vera a bio bambuckého masla zaistí, že vysušenej a podráždenej pokožke dodá výživu a hydratáciu. Citlivej a jemnej detskej pokožke prinesie okamžitú úľavu ...

    AKCIA 7,23 €
  • Cestoviny kukuričné conchigliette Felicia 500g

    Cestoviny kukuričné conchigliette Felicia 500g

    V cestovinách FELICIA nie je použitá žiadna náhrada lepku, teda zemiakový škrob, xantanová alebo guarová guma, sú vyrobené len z vysoko kvalitnej kukuričnej resp. ryžovej múky. Cestoviny FELICIA sú ľahko stráviteľné, nelepí sa a sú ...

    AKCIA 2,59 €
  • Mandle natural BIO HappyLife 200g

    Mandle natural BIO HappyLife 200g

    Mandle sušené na slnku.

    AKCIA 6,22 €
  • Olej ricínový BIO Biopurus 100ml

    Olej ricínový BIO Biopurus 100ml

    100% olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

    AKCIA 10,93 €
  • Paradajky sušené BIO Bionebio 100g

    Paradajky sušené BIO Bionebio 100g

    Tieto paradajky boli vypestované na ekologických farmách v tureckej oblasti Salihli. Plne dozreté paradajky sú starostlivo prebrané, umyté, plátkované na pozdĺžne kúsky a usušené na slnku s morskou soľou.

    AKCIA 1,75 €
  • SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    Vhodné pre osoby s citlivou a alergicky reagujúcou pokožkou, pre dospelých aj deti. Vďaka účinnému štítu z minerálnych čiastočiek poskytuje Opaľovacie mlieko v spreji spoľahlivú ochranu pred slnečnými lúčmi ...

    AKCIA 11,58 €
  • Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovávania potravín. Pomocou sušičky G21 Harmony small možno sušiť najrôznejšie druhy potravín od húb, kvetov, ovocia a zeleniny, byliniek až po ovocné rolky a obilniny ...

    NOVINKA 367,07 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA®  0,5L pirát

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L pirát

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 8,00 €
  • Mydlo jalovcové NaturInka 110g

    Mydlo jalovcové NaturInka 110g

    Jalovcové mydlo je to exkluzívne aromaterapeutické jemne masážne mydlo, ktoré obsahuje čistý esenciálny jalovcový olej a jalovcový olejový macerát, ktorý má výborné čistiace schopnosti. Je antiseptický a účinne pomáha pri svalových a reumatických bolestiach.

    NOVINKA 3,81 €
  • Žuvačka Xylitol Mäta Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol Mäta Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Natural zubná pasta Banán JACK N´JILL 50g

    Natural zubná pasta Banán JACK N´JILL 50g

    Absolútne najbezpečnejšia zubná pasta pre deti s organickými prísadami a navyše s minimalistickým, recyklovateľným balením bez BPA. Zubná pasta obsahuje iba prírodné zložky, je hypoalergénna a deťom nehrozí žiadne riziko pri prehltnutí...

    NOVINKA 6,08 €
  • Šampón rakytníkový pre normál a mastné vlasy SIBERICA 400ml

    Šampón rakytníkový pre normál a mastné vlasy SIBERICA 400ml

    Šampón hĺbkovo čistí a ošetruje vlasy. Osviežuje vlasy a obnovuje pokožku hlavy. Vitamíny a aminokyseliny vyživujú a obnovujú vlasy. Rakytníkový olej z Altaja a argánový olej z Maroka podporuje prirodzenú tvorbu keratínu, ktorý robí vlasy žiarivé a silné. Arktická malina a hloh ...

    NOVINKA 7,67 €
  • Mydlo konopné NaturInka  45g

    Mydlo konopné NaturInka 45g

    Konopné mydlo vyživuje a regeneruje pokožku. Pomáha pri celulitíde a tvorbe strií. Je zvlášť vhodné pri citlivej a suchej pokožke, pri akné, ekzémoch a lupienke. Uvoľňuje svalové napätie.

    NOVINKA 2,38 €
  • Mydlo atopic NaturInka 45g

    Mydlo atopic NaturInka 45g

    Atopic mydlo je určené aj pre tú najcitlivešiu pokožku. Unikátne zloženie zabezpečuje najvhonejšiu liečbu pre všetkých, ktorých trápia kožné problémy akými sú ekzém, lupienka, problematická pokožka, akné, pleseň alebo zápal. Pleť ostane po ošetrení mydlom krásne jemná a vláčna. Pôsobí aj protizápalovo, takže pomôže aj pri rýchlom hojení.

    NOVINKA 2,38 €
  • Kokosový cukor Vanilkový Divine Spices 100g

    Kokosový cukor Vanilkový Divine Spices 100g

    100% prírodný vanilkový kokosový cukor, v ručne skladanom papierovom obale.

    NOVINKA 3,11 €
  • Šampón nimba NaturInka 45g

    Šampón nimba NaturInka 45g

    Prírodný, ručne vyrábaný Nimbový šampón je vhodný na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 2,70 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.