Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • HP Henna krémová tmavo hnedá 60ml

    HP Henna krémová tmavo hnedá 60ml

    Tmavohnedá (3) krémová farba pre tmavšie blond až tmavo hnedé vlasy - farbí, revitalizuje a šetrne sa stará o Vaše vlasy. Regeneračná vlasová kúra s Biotinom (vitamín H) pre extra starostlivosť ...

    AKCIA 10,11 €
  • Masážny olej Celuline Saloos 125ml

    Masážny olej Celuline Saloos 125ml

    Účinný pomocník v boji proti celulitíde, pri ktorej je narušený krvný a lymfatický obeh. Celulinie tento obeh opäť aktivuje, zlepšuje cirkuláciu tekutín a tým pomáha odplavovať z tela zadržané toxíny a odpadové látky.

    AKCIA 9,42 €
  • Sušené plnotučné kozie mlieko ASP 300g

    Sušené plnotučné kozie mlieko ASP 300g

    Kozie mlieko je biologický cenným nápojom, ktorý obsahuje minerálne soli vápnika, horčíka, sodíka, draslíka a fosforu, soli stopových prvkov: medi zinku, mangánu, titánu, chrómu a kobaltu, vitamíny A, B1, B2, B12, C, D, E a kyselinu...

    AKCIA 6,01 €
  • Tekvicový olej STOGER 250ml

    Tekvicový olej STOGER 250ml

    100% tekvicový olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom ...

    AKCIA 8,08 €
  • Sklenená fľaša ECO RETAP ružový uzáver 500ml

    Sklenená fľaša ECO RETAP ružový uzáver 500ml

    Zdravá eco fľaša na pitnú vodu. Retap fľaša 05 je strednou fľašou v Retap rodine, je dostatočne malá, aby sa zmestila do držiaka nápojov vášho auta alebo do kabelky. Retap fľaša 05 je ideálna vždy, keď chcete mať vodu pri sebe ...

    AKCIA 11,80 €
  • Sirup pšeničný SF 410g

    Sirup pšeničný SF 410g

    Pšeničný sirup - prírodné sladidlo bez prídavných sladidiel, aromatických látok a farbív.

    AKCIA 1,44 €
  • Pránická výživa Jasmuheen kniha

    Pránická výživa Jasmuheen kniha

    Kniha obsahuje pokyny k jednadvacetidennímu procesu pro přechod na pránickou výživu podle Charmaine Harley. Fascinující příběh, jakým způsobem se autorce podařilo opustit fyzickou stravu a přejít čistě na výživu ze Světla. Pránická ...

    AKCIA 10,87 €
  • Mango krájané BIO Wolfberry 100g

    Mango krájané BIO Wolfberry 100g

    Mango je vhodné k priamej konzumácii, do müsli, jogurtov ale aj na dochucovanie dezertov.

    AKCIA 2,58 €
  • Wakame instant Sunfood 50g

    Wakame instant Sunfood 50g

    Riasy wakame-instant - (Undaria pinnatifida) -Wakame je dlhá riasa s temne zelenými listami rastúce v okolí japonského ostrova Hokkaidó. Jemná aróma predurčuje wakame k jednej z najviac používaných rias. Veľmi dobre sa kombinuje...

    AKCIA 5,45 €
  • Vločky špaldové BIO Wolfberry 250g

    Vločky špaldové BIO Wolfberry 250g

    Špaldové vločky BIO

    AKCIA 1,66 €
  • Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    VIVANI Biela nugátová tyčinka s ryžovým mliekom je spojením lahodnej na jazyku rozplývajúcej sa bielej čokolády z ryžového mlieka a chrumkavých drobných orieškov obalených v sladkom karameli ...

    NOVINKA 0,97 €
  • Šošovica čierna Beluga Provita 400g

    Šošovica čierna Beluga Provita 400g

    Šošovica je prirodzeným zdrojom veľkého množstva minerálov, dobré uvarená je jemná a nemusí sa skoro vôbec hrýzť.

    NOVINKA 1,75 €
  • Škorica Ceylon mletá v dóze Sonnentor 450g

    Škorica Ceylon mletá v dóze Sonnentor 450g

    Kôra z ceylónskeho škoricovníka, ktorá sa pri sušení zvinie do rúrky, je veľmi obľúbeným korením. Škorica prehrieva organizmus, stimuluje krvný obeh, činnosť srdca aj dýchanie. Privádza energiu do tela, zlepšuje koncentráciu.

    NOVINKA 13,64 €
  • Sirup slivkový BIO CL 250ml

    Sirup slivkový BIO CL 250ml

    Slivkový sirup je vynikajúci do ovocných šalátov, kaší, dezertov alebo nápojov. Je balený do praktickej fľaštičky, z ktorej sa výborne servíruje a dávkuje.

    NOVINKA 5,70 €
  • Drvina z ľanových semien TML 100g

    Drvina z ľanových semien TML 100g

    Ľanové semienka sú výborným nutričným doplnkom stravy, majú vysoký obsah omega 3 mastných kyselín, vysoký obsah omega 6, lignanov, vitamínov a minerálnych látok. Preto sú vhodné ako prevencia srdcovo-cievnych a srdcových chorôb, znižujú hladinu cholesterolu, upokojujú zápaly, chránia žily a povrch ciev a posilňujú imunitný ...

    NOVINKA 1,38 €
  • Fľaša EQUA STARDUST Gravity 550ml

    Fľaša EQUA STARDUST Gravity 550ml

    Kolekcia EQUA STARDUST je navrhnutá slovinským dizajnérskym štúdiom Desnahemisfera. Sklenené fľaše sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele ...

    NOVINKA 19,96 €
  • Termofľaša antikorová bledozelená Biodora 750ml

    Termofľaša antikorová bledozelená Biodora 750ml

    Antikor je overený bezpečný a ekologický materiál, pre uchovávanie nápojov. Táto zdravá fľaša Vás nesklame životnosťou ani funkčnosťou. Teplý alebo studený nápoj uchová pre Vás oveľa dlhšie vďaka dvojitému antikorovému obalu so vzduchovou izolačnou vrstvou.

    NOVINKA 18,96 €
  • Mydlo rakytníkové NaturInka 45g

    Mydlo rakytníkové NaturInka 45g

    Prírodné, ručne vyrábané Rakytníkové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Je vhodné pre všetky typy pokožky zvlášť pre pokožku problematickú, pokožku s akné a intímnu hygienu. Vyrobené je tradičnou metódou za studena. Skladujte ho v suchu.

    NOVINKA 2,38 €
  • Chlieb Celoražný celozr. kvás. BIO Bio pekáreň 650g

    Chlieb Celoražný celozr. kvás. BIO Bio pekáreň 650g

    100% celozrnný chlieb vyrobený prirodzeným procesom kysnutia bez použitia pekárenského droždia. Objednáva sa do piatku a dodaný je na ďalší týždeň v stredu/štvrtok.

    NOVINKA 2,76 €
  • Zubná pasta Aloe Vera BIO VP 75ml

    Zubná pasta Aloe Vera BIO VP 75ml

    Kompletná ochrana zubov. Obsahuje 20% čistého Aloe Vera gélu Bio, ktorý pomáha zabraňovať vzniku zápalov a krvácaniu ďasien. Má zmierňujúci účinok, harmanček, breza a esenciálne oleje pomaranču a citrónu bio bojujú proti tvorbe povlaku a baktérií, obnovujú optimálnu fyziologickú rovnováhu a zaručujú dlhodobú ...

    NOVINKA 5,99 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.