Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Múka špaldová hrubá biela BIOharmonie 1kg

    Múka špaldová hrubá biela BIOharmonie 1kg

    Vyrobené z pšenice - špaldy, kroá je stará predchodkyňa klasickej pšenice. Vďaka malým šaržám, ktoré sa v mlyne PRO-BIO melú si môžete byť istý že sa Vám do rúk dostane vždy čerstvá múka v biokvalite. Hrubá múka je vhodná na prípravu ...

    AKCIA 2,58 €
  • Vankúš špaldový 35x55cm

    Vankúš špaldový 35x55cm

    Špaldový vankúš je vankúš plnený špaldovými plevami. Pri mlátení pšenice špaldovej sa klas rozpadá a zrno zostáva uzatvorené v dvojitom obale pliev. Preto musí byť následne lúpané na špeciálnej lúpačke. Pri tomto procese vzniká druhotný produkt-špaldové plevy, ktoré majú z plniacich materiálov najlepšie podporné vlastnosti.

    AKCIA 10,32 €
  • Eukalyptový olej EUKY BEAR 50ml

    Eukalyptový olej EUKY BEAR 50ml

    Významne znižuje výskyt roztočov a ich alergénov. Pre svoj čistiaci účinok, predovšetkým rozpúšťanie mastnoty, sa používa okrem farmaceutického priemyslu tiež ako čistidlo. Okrem iného má eukalyptus veľmi priaznivé účinky na pôdu. ...

    AKCIA 3,07 €
  • Cestoviny kukuričné conchigliette Felicia 500g

    Cestoviny kukuričné conchigliette Felicia 500g

    V cestovinách FELICIA nie je použitá žiadna náhrada lepku, teda zemiakový škrob, xantanová alebo guarová guma, sú vyrobené len z vysoko kvalitnej kukuričnej resp. ryžovej múky. Cestoviny FELICIA sú ľahko stráviteľné, nelepí sa a sú ...

    AKCIA 2,59 €
  • CHIA semienka BIO BIOPURUS 500g

    CHIA semienka BIO BIOPURUS 500g

    Ako získať stratenú energiu a zároveň chudnúť bez pocitu hladu? Objavte výhody Chia (čítaj "čia") semienok v priebehu niekoľkých dní. Chia semená (Salvia hispanica) boli tajnou “super potravinou” už v dobách starodávnych civilizácií ...

    AKCIA 7,40 €
  • SUN Sensitiv Mlieko po opaľovaní LaV 200ml

    SUN Sensitiv Mlieko po opaľovaní LaV 200ml

    Starostlivosť po opaľovaní pre zamatovo jemnú pleť. Po dlhšom pobyte na slnku býva pokožka začervenaná, vysušená a citlivá. 100% prírodné mlieko s chladivým efektom ju upokojuje a rozmaznáva ...

    AKCIA 6,91 €
  • Čaj Lesná zmes BIOMILA 40g

    Čaj Lesná zmes BIOMILA 40g

    Ovocno - bylinný čaj porciovaný v nálevových vreckách z produkcie ekologického poľnohospodárstva.

    AKCIA 1,46 €
  • Regen. pleťový olej Harmanček Saloos 20ml

    Regen. pleťový olej Harmanček Saloos 20ml

    - Vodný pre všetky typy pleti, ideálny je pre extrémne citlivú pokožku - Má protizápalový, upokojujúci a protialergický účinok - Blahodárne pôsobí na akné a pri dermatitidách, pleť mierne vysušuje - Ukľudňuje psychiku, pomáha ...

    AKCIA 6,61 €
  • Olej z čiernej rasce BIO Oleador 100ml

    Olej z čiernej rasce BIO Oleador 100ml

    Vysoko kvalitný olej z egyptskej čiernej rasce. 100% za studena lisovaný olej jednodruhový bez umelých konzervačných látok a umelých farbív v BIO kvalite. Na vnútorné i vonkajšie použitie, aj do studenej kuchyne ...

    AKCIA 10,84 €
  • DVD Základy harmonickej stravy DiDact 4xDVD

    DVD Základy harmonickej stravy DiDact 4xDVD

    ZÁKLADY VÝŽIVY - ZÁKLADY HARMONICKÉ STRAVY - 4 DVD - KOMPLET - 12HODINOVÝ KURZ Prepojenie princípov východnej medicíny, západnej a stredomorskej stravy vytvára harmonický súlad zdravého života...

    AKCIA 36,86 €
  • Maniokový škrob Provita 250g

    Maniokový škrob Provita 250g

    Maniokový škrob sa používa najmä v medzinárodnej kuchyni, vďaka svojim unikátnym vlastnostiam je pre mnoho pokrmov nezastupiteľný. Náhrada pri výrobe pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšie ...

    NOVINKA 0,95 €
  • Hrejivé mazanie EXTRA Cannaderm Thermolka 150ml

    Hrejivé mazanie EXTRA Cannaderm Thermolka 150ml

    Hrejivé mazanie Thermolka na vonkajšiu aplikáciu pokožky pri problémoch ako napríklad problémy s bolesťami chrbta, reuma, boľavé kĺby alebo svaly. Receptúra hrejivého mazania Thermolka je doplnená o overenú kombináciu konopného oleja ...

    NOVINKA 8,60 €
  • Sitko z bioplastu malé 6,5 cm Biodora

    Sitko z bioplastu malé 6,5 cm Biodora

    Sitko je vyrobené z biologicky rozložiteľného plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov. Materiál je teplotne stály a odolný (-40 - +60° C). Bioplast neobsahuje škodlivé zmäkčovadlá (ftaláty), bisfenoly a iné škodlivé látky. Nijako neovplyvňuje chuť alebo vôňu jedla alebo nápojov.

    NOVINKA 1,68 €
  • Mydlo čajovníkové NaturInka 45g

    Mydlo čajovníkové NaturInka 45g

    Čajovníkové mydlo je jemné, nevysušujúce pleťové mydlo s prečisťujucími výťažkami z čajovníka a antimikrobiálnym rozmarínovým olejom spoľahlivo vyčistí nečistoty a nadbytočný maz. Pravidelné použávanie zabezpečí zmiernenie zápalov a zlepšenie pokožky.

    NOVINKA 2,06 €
  • Manuka med MGO™ 400+ Manuka health 250g

    Manuka med MGO™ 400+ Manuka health 250g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 46,00 €
  • Mydlo propolis NaturInka 45g

    Mydlo propolis NaturInka 45g

    Prírodné, ručne vyrábané Propolisové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Mydlo pokožku uvoľňuje a prehrieva. Je vhodné aj pre problematickú pokožku. Vyrobené je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 2,38 €
  • Graviola tablety Natural Pharm 100ks

    Graviola tablety Natural Pharm 100ks

    Graviola je malý, stále zelený strom dorastajúci do výšky 5-6 metrov, s veľkými lesklými a hladkými, tmavo zelenými listami. Rastie v teplejších oblastiach Strednej a Južnej Ameriky, včetne Amazónie. V prírodnej amazonskej medicíne má ...

    NOVINKA 12,00 €
  • Kondicionér Spevňujúci na vlasy SIBERICA 400ml

    Kondicionér Spevňujúci na vlasy SIBERICA 400ml

    Spevňujúci kondicionér je vytvorený na základe organických olejov a extraktov. Jeho aktívna formula sa jemne stará o vlasy a vyživuje ich od končekov až ku korienkom. Výsledkom sú silné a krásne pramene vlasov. Dubový extrakt posilňuje vlasové korienky ...

    NOVINKA 4,85 €
  • Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Levanduľový šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón si výborne poradí s lupinami, svrbiacou pokožkou a nadmernou mastivosťou vlasov. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Granulát sójový natural Provita 100g

    Granulát sójový natural Provita 100g

    Sójový granulát je vhodné pridávať do zeleninových zmesí, šalátov, cestovinových zmesí apod. Pre prípravu je potrebné granulát niekoľko minút povariť vo vode a potom ho môžeme napríklad osmažit na panvici.

    NOVINKA 0,52 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.