Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Cordyceps tablety Natural Pharm 100ks

    Cordyceps tablety Natural Pharm 100ks

    Cordyceps alebo „Húsenica čínska“ je absolútne unikátny doplnok stravy. Nachádza sa v Tibete a v Číne vo vysokých nadmorských výškach. V Číne a Tibete sa používa viac ako 1200 rokov pre svoje účinky.

  • Mandľovo čokoládový krém Dream Cream BIO LifeFood 150g

    Mandľovo čokoládový krém Dream Cream BIO LifeFood 150g

    Luxusný krém z mandlí a raw čokolády, dochutený vanilkou. Zaujmý už svojou rafinovanou arómou, rovnako ako chuťou, ktorá sa rozplýva na jazyku. Bez pridaného cukru. Sladené agáve sirupom.

    AKCIA 4,76 €
  • Dámske slipové vložky mini Natracare 30ks

    Dámske slipové vložky mini Natracare 30ks

    Dámske slipové vložky Natracare sú vyrobené z prírodných materiálov a sú bielené bez chlóru. Vložky sú 95% biodegradabilné, sú celkom bez parfumácie a bez plastov. Tieto vložky sú extra jemné, v krabičke je 30 kusov ...

    AKCIA 3,15 €
  • Bio Kokosová starostlivosť vanilka Saloos 250ml

    Bio Kokosová starostlivosť vanilka Saloos 250ml

    Prírodný relaxačný produkt na regeneráciu a ošetrenie všetkých typov pleti, vrátane citlivej. Hrejivá vôňa vanilky Bourbon v kombinácii s vôňou bio kokosového oleja odbúrava stres a únavu, pôsobí antidepresívne a harmonizuje myseľ.

    AKCIA 15,69 €
  • Mung dáll lúpaný Fudco 1,5kg

    Mung dáll lúpaný Fudco 1,5kg

    Podľa ajurvédy pôsobí skvelo na trávenie a odporúča sa ako výborné tonikum pre oči. Je považovaná za najlepšiu a najľahšiu potravu pre človeka...

    AKCIA 8,87 €
  • Pšeničná bielkovina Provita 500g

    Pšeničná bielkovina Provita 500g

    Pšeničná bielkovina Provita. Hmotnosť: 500g. Krajina pôvodu: Česká republika.

    AKCIA 1,60 €
  • Bio Karité 100% bambucké maslo Saloos 250ml

    Bio Karité 100% bambucké maslo Saloos 250ml

    Vzácne maslo karité je osvedčeným prostriedkom pre starostlivosť o pleť a prirodzenú ochranu proti UV žiareniu...

    AKCIA 23,67 €
  • Dámske vložky Maxi Regular Natracare 14ks

    Dámske vložky Maxi Regular Natracare 14ks

    Dámske vložky Natracare Regular sú vyrobené z prírodných materiálov a nie sú bielené chlórom. Vložky sú z 95% biodegradabilné, sú celkom bez parfumácie a bez plastov. Tieto vložky sú extra jemné, v krabičke je 14 kusov.

    AKCIA 3,14 €
  • Muňa & Wira ORO 50g

    Muňa & Wira ORO 50g

    Vyvážená zmes bylín, pripravená podľa odporúčania z diela saleziánskeho mnícha českého pôvodu reverenda Jaroslava Soukupa, SDB. Doplnok stravy zo zmesi juhoamerických horských bylín Minthostachys setosa, Muňa z čeľade hluchavkovitých...

    AKCIA 3,90 €
  • Čaj Dobrý večer BIO Sonnentor 50g

    Čaj Dobrý večer BIO Sonnentor 50g

    Čaj Dobrý večer BIO

    AKCIA 2,79 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Krtko a jahody

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Krtko a jahody

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 9,25 €
  • Rakytníkový balzam na normálne a mastné vlasy SIBERICA 400ml

    Rakytníkový balzam na normálne a mastné vlasy SIBERICA 400ml

    Spevňujúci kondicionér je vytvorený na základe organických olejov a extraktov. Jeho aktívna formula sa jemne stará o vlasy a vyživuje ich od končekov až ku korienkom. Výsledkom sú silné a krásne pramene vlasov. Dubový extrakt posilňuje vlasové korienky ...

    NOVINKA 7,67 €
  • Fľaša EQUA Flowerhead Daisy 550ml

    Fľaša EQUA Flowerhead Daisy 550ml

    Ekologická, ľahká, pevná dizajnová fľaša z borosilikátového skla.

    NOVINKA 18,85 €
  • Viečko pre Zdravú fľašu svetlo fialové (zátka hnedá)

    Viečko pre Zdravú fľašu svetlo fialové (zátka hnedá)

    Náhradné viečko so zátkou a tesniacim krúžkom pre prípad náhodného poškodenia viečka.

    NOVINKA 1,50 €
  • Čokoláda horká 99% BIO Vivani 80g

    Čokoláda horká 99% BIO Vivani 80g

    Po veľkom úspechu horkej čokolády Vivani s 92% obsahom kakaa je tu ešte odvážnejší počin. Čokoláda s 99% obsahom kakaa ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Fľaša EQUA STARDUST Eternity 550ml

    Fľaša EQUA STARDUST Eternity 550ml

    Ekologická, ľahká, pevná dizajnová fľaša z borosilikátového skla.

    NOVINKA 19,96 €
  • Sante Denný krém bio granát. jablko a marula 75ml

    Sante Denný krém bio granát. jablko a marula 75ml

    Komplex aktívnych zložiek z výťažku z jadierok granátového jablka a marulový olej vyživuje pokožku. Bambucké maslo má blahodárne účinky na pleť.

    NOVINKA 5,34 €
  • Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Spevňuje vlasy a dodáva Vášmu účesu neuveriteľný objem a životnú silu. Chráni vlasy pri tepelnej úprave. Vitamíny a aminokyseliny vyživujú a obnovujú vlasy. Rakytníkový olej z Altaja a amarantový olej podporujú tvorbu ...

    NOVINKA 8,23 €
  • Mydlo čajovníkové NaturInka 110g

    Mydlo čajovníkové NaturInka 110g

    Čajovníkové mydlo je jemné, nevysušujúce pleťové mydlo s prečisťujucími výťažkami z čajovníka a antimikrobiálnym rozmarínovým olejom spoľahlivo vyčistí nečistoty a nadbytočný maz. Pravidelné použávanie zabezpečí zmiernenie zápalov a zlepšenie pokožky.

    NOVINKA 3,81 €
  • Lis na citrusy z bioplastu Biodora

    Lis na citrusy z bioplastu Biodora

    Lis na citrusy je vyrobený z ekologického plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov a voskov, je pevný a teplotne odolný (do +60° C).Na rozdiel od bežného plastu na ropnej báze ...

    NOVINKA 3,78 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.