Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Cukor trstinový Demerara Provita 1kg

    Cukor trstinový Demerara Provita 1kg

    Cukor má príjemnú medovú vôňu a chuť. Obsahuje zbytkovú melasu bohatú na minerálne látky. Nahrádza biely cukor.

    AKCIA 1,96 €
  • Šťava Artičoka 99,8% EkoMedicaSK 500ml

    Šťava Artičoka 99,8% EkoMedicaSK 500ml

    Artičoka šťava - Bylina pochádzajúce pravdepodobne z Malej Ázie, v Čechách známa už v 16. storočia. Artičoky sú bohaté na vitamíny, obsahuje veľa biolátok a vďaka tomu sa používajú pri liečbe rôznych druhov ochorení ...

    AKCIA 11,14 €
  • Konopný olej BIO Stoger 500ml

    Konopný olej BIO Stoger 500ml

    100% konopný olej BIO lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Olej z konope siateho obsahuje viac než 75 % nenasýtených mastných kyselín ...

    AKCIA 14,82 €
  • Jojobový olej Saloos 125ml

    Jojobový olej Saloos 125ml

    Z hľadiska zloženia sa jedná o vosk (preto sa neužíva vnútorne, pretože prechádza tráviacim traktom nezmenený), bežne je však označovaný ako olej. Patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky. Udržiava ...

    AKCIA 14,25 €
  • Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 100ml

    Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 100ml

    Okúzľujúca kompozícia z bio kokosového oleja a kakaových bôbov pre rozmaznávanie tela a duše. Spomaľuje starnutie pokožky, chráni pred dehydratáciou, obsahuje antioxidačné látky, je určená pre všetky typy pleti. Opojná vôňa vyvoláva ...

    AKCIA 6,97 €
  • ANION vložky denné Shuya 10ks

    ANION vložky denné Shuya 10ks

    Shuya Health aniónové bavlnené vložky s preventívnym účinkom na denné použitie.

    AKCIA 3,49 €
  • Cícer sterilizovaný BIO Rapunzel 400g

    Cícer sterilizovaný BIO Rapunzel 400g

    Výborný do polievok, šalátov, zeleninových pokrmov a nátierok alebo ako príloha. Praktická a rýchla príprava bez dlhého namáčania a varenia. Sterilizovaný cícer v slanom náleve je vynikajúce riešenie pre tých, ktorým vadí zdĺhavé ...

    AKCIA 1,57 €
  • Tekvicový olej STOGER 250ml

    Tekvicový olej STOGER 250ml

    100% tekvicový olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom ...

    AKCIA 8,08 €
  • Čaj Tulsi so zeleným čajom Organic India 25ks

    Čaj Tulsi so zeleným čajom Organic India 25ks

    Nechajte sa zlákať exotickou vôňou a chuťou bazalky, ktorá je zárukou nielen lahodného osvieženia, ale úžasných, nášmu telu prospešných účinkov. Tulsi alebo bazalka posvätná je asi najznámejšiu ajurvédskou bylinou ...

    AKCIA 4,99 €
  • Šťava GOJI BIO 100% Medicura 330ml

    Šťava GOJI BIO 100% Medicura 330ml

    BIO GOJI - 100% šťava z plodov GOJI (Lycium Barbarum) je lisovaná za studena, neriedená, bez konzervačných látok, pridaného cukru a farbív, balená v tmavej sklenenej fľaši. Goji (l. Lycium Barbarum) zaraďované medzi najhodnotnejšie ...

    AKCIA 10,35 €
  • Termofľaša antikorová bledomodrá Biodora 500ml

    Termofľaša antikorová bledomodrá Biodora 500ml

    Antikor je overený bezpečný a ekologický materiál, pre uchovávanie nápojov. Táto zdravá fľaša Vás nesklame životnosťou ani funkčnosťou. Teplý alebo studený nápoj uchová pre Vás oveľa dlhšie vďaka dvojitému antikorovému obalu so vzduchovou izolačnou vrstvou.

    NOVINKA 16,71 €
  • Šampón nimba NaturInka 110g

    Šampón nimba NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Nimbový šampón je vhodný na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Silikónová kefka so štítom JACK N´JILL

    Silikónová kefka so štítom JACK N´JILL

    Mäkké silikónové štetinky. Jemná k malým zúbkom a citlivým ďasnám. Stopercentný lekársky a potravinársky silikón. Bez BPA a PVC. Bezpečnostný štít je súčasťou balenia. Ideálne pre bábätká/deti pred prerezávaním zadných a bočných zubov ...

    NOVINKA 4,99 €
  • Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 69,00 €
  • Stropné prisadené plnospekt. svietidlo FESTUM NASLI 2x80W

    Stropné prisadené plnospekt. svietidlo FESTUM NASLI 2x80W

    Stropné prisadené svietidlo pre priame osvetlenie obytných, výukových, obchodných, spoločenských a športových interiérov. Použité sú žiarivky v najvyššej triede podania farieb so svetlom podobným dennému. Leštený hliníkový reflektor ...

    NOVINKA 136,00 €
  • Sante Softcream bio granátové jablko a figa BIO 150ml

    Sante Softcream bio granátové jablko a figa BIO 150ml

    Vyživuje a chráni pokožku tela i tváre. Obsahuje výťažok z BIO granátového jablka, BIO olej z hroznových jadier a BIO mandľový olej.

    NOVINKA 4,85 €
  • Prášok CHIA proteín BIO Raw Dragon 200g

    Prášok CHIA proteín BIO Raw Dragon 200g

    Chia proteín prášok obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, t.j. tie, ktoré si naše telo nedokáže samo vyrobiť z iných zložiek a musíme ich prijímať v strave. Je to výborný zdroj esenciálnych aminokyselín pre vegetariánov, vegánov ...

    NOVINKA 8,08 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 1L drak

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 1L drak

    ZDRAVÁ FĽAŠA je unikátna nápojová fľaša na každodenné použitie pre každého. Je vhodná na všetky typy nápojov, vďaka špeciálnemu materiálu sa v nej netvoria plesne a fľaša nenapáchne ...

    NOVINKA 10,00 €
  • Mydlo bambino NaturInka 45g

    Mydlo bambino NaturInka 45g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 2,38 €
  • GOJI sušené plody veľké Himalyo 250g

    GOJI sušené plody veľké Himalyo 250g

    Kustovnica čínska Goji BIO obsahuje významné množstvo vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov. Zaujímavé sú tým, že sú zdrojom až 18 typov aminokyselín, v ktorých sa nachádzajú aj pre človeka nevyhnutné esenciálne aminokyseliny ...

    NOVINKA 8,68 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.