Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Chlorella Zelený Život 750tbl

    Chlorella Zelený Život 750tbl

    Chlorella je jednobunkový organizmus, ktorý žije na našej planéte už asi 2 milióny rokov. Ide o zelenú sladkovodnú riasu. Riasy sa používajú už veľmi dávno ako vhodný zdroj živín, hlavne bielkovín, minerálnych látok a vitamínov.

    AKCIA 22,85 €
  • Konopný proteín BIO Health Link 250g

    Konopný proteín BIO Health Link 250g

    Kompletné zastúpenie všetkých aminokyselín je v rastlinných bielkovinách vzácnou výnimkou a jednou z nich je práve konopný proteín . Okrem toho v ňom nájdete dokonalú rovnováhu všetkých nenasýtených mastných kyselín omega 3 , 6 a 9. ...

    AKCIA 6,64 €
  • Matcha čaj BIO GOURMET Tsuru matchatea 50g

    Matcha čaj BIO GOURMET Tsuru matchatea 50g

    Matcha je druh zeleného čaju, ktorý vznikol pred viac ako 800 rokmi. Zo začiatku ho používali hlavne budhistickí majstri a samurajovia a až pred nedávnom sa začal konzumovať aj v Európe. Čerstvé čajové lístky sa rozomelú na jemný prášok ...

    AKCIA 9,72 €
  • Čistič pomarančový Y+B 250ml

    Čistič pomarančový Y+B 250ml

    Na bežné upratovanie aj k odstráneniu mastnôt, dechtových a inkoustových škvŕn, voskov a lepidiel. Výborne pomôže pri odstraňovaní prilepenej žuvačky, alebo grafiti ...

    AKCIA 3,31 €
  • Kuskus celozrnný Provita 400g

    Kuskus celozrnný Provita 400g

    Celozrnný kuskus je vyrobený z hrubej pšenice zbavenej jej obalových vrstiev. Vyhľadávaný je najmä kvôli rýchlej príprave. Jedná sa o jemnozrnnú cestovinu, ktorá sa vyrába z tvrdej hrubej pšenice. Za jej domov sa považuje Afrika...

    AKCIA 0,98 €
  • Logona Šampón Age energy Kofein 250ml

    Logona Šampón Age energy Kofein 250ml

    Šampón bol špeciálne vyvinutý na jemné, riedke a nepoddajné vlasy. Obsiahnutý prírodný kofeín posilňuje vlasy a na minerál bohaté výťažky z ovocia goji a granátového jablka vyhladzujú vlasovú štruktúra a dodávajú vlasom objem. Vhodný na každodenné použitie.

    AKCIA 7,74 €
  • Bio Karité balzam Rakytník Saloos 50ml

    Bio Karité balzam Rakytník Saloos 50ml

    Jedinečné spojenie bio bambuckého masla a vzácneho oleja z rakytníku rešetliakového svojimi liečivými účinkami poskytuje koži spoľahlivú ochranu pred voľnými radikálmi. Obmedzuje tvorbu vrások. Veľmi účinný na kožné ochorenia, akné, ...

    AKCIA 7,83 €
  • HP Henna krémová mahagonová 60ml

    HP Henna krémová mahagonová 60ml

    Mahagon 6.45 krémová farba pre tmavšie blond až stredne hnedé vlasy - farbí, revitalizuje a šetrne sa stará o Vaše vlasy. Regeneračná vlasová kúra s Biotinom (vitamín H) pre extra starostlivosť. Hennaplus prírodné krémové farby sú ...

    AKCIA 9,89 €
  • Fucus riasa & Jablčný ocot VB 60 kps

    Fucus riasa & Jablčný ocot VB 60 kps

    Výrobok obsahuje riasu Fucus a jablčný ocot, ktoré pomáhajú k zníženiu telesnej hmotnosti a zvyšovaniu pocitu plnosti a sýtosti.

    AKCIA 12,30 €
  • ZERO Prací prášok Ecover 750g

    ZERO Prací prášok Ecover 750g

    Ecover Zero je rada ekologickej drogérie špeciálne pre zákazníkov, ktorí chcú produkty bez parfumácie, sú určené zvlášť pre citlivú pokožku. Tieto produkty sú testované a odporučené britskou alergologickou spoločnosťou ...

    AKCIA 6,06 €
  • Čaga tablety Natural Pharm 100ks

    Čaga tablety Natural Pharm 100ks

    Chaga (Innonotus obliquus), patrí medzi cudzopasné huby - choroše, ktoré rastú na kmeňoch stromov. Chaga rastie predovšetkým v Rusku, konkrétne na Sibíri. Chaga má veľmi významné postavenie v ruskom prírodnom liečiteľstve.

    NOVINKA 14,00 €
  • Piperine slim line 10mg tablety Natural Pharm 100ks

    Piperine slim line 10mg tablety Natural Pharm 100ks

    Piperine je extrakt z čierneho korenia označovaný za čierny diamant z východu. V kombinácii s L-Carnitine urýchľuje proces látkovej výmeny. Štúdie ukazujú, že piperine podporuje vstrebávanie živín.

    NOVINKA 12,00 €
  • Maska na tvár rýchla energia SIBERICA COSMOS 75ml

    Maska na tvár rýchla energia SIBERICA COSMOS 75ml

    Táto maska bola špeciálne vytvorená na starostlivosť o zrelú pokožku tváre. Účinne spomaľuje proces vädnutia pokožky. Olej z cédrových orieškov je unikátny prírodný zdroj polynenasýtených kyselín, potrebných ...

    NOVINKA 6,00 €
  • Žuvačka Xylitol Brusnica Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol Brusnica Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 8,00 €
  • Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Talianske celozrnné Omega 3 sušené semolínové bezvaječné cestoviny s ľanovou múkou (min.5%) ...

    NOVINKA 2,40 €
  • Žuvačka Xylitol Pre deti Jahoda Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol Pre deti Jahoda Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Ajurvédsky kávovinový nápoj Garcinia Zlatý Dúšok 100g

    Ajurvédsky kávovinový nápoj Garcinia Zlatý Dúšok 100g

    ZLATÝ DÚŠOK je chutný a zdraviu prospešný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeínu, vyrobený z kvalitných surovín - čakanky, jačmeňa a raže. Je výbornou náhradou kávy, skvele chutí a pre svoje účinky je vhodný na dlhodobú konzumáciu. Za svoj prínos pre organizmus vďačí čakanke a ...

    NOVINKA 3,52 €
  • Šťava Mrkva a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Mrkva a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Mrkva – Jablko– vitalita: Výživová bomba. Draslík pomáha pri neutralizovaní kyseliny. Vitamín A podporuje činnosť pečene. Odstraňuje toxické látky z tela. Regenerujú a očisťujú organizmus. Znižujú hladinu cholesterolu a cukru v krvi...

    NOVINKA 3,30 €
  • Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Spevňuje vlasy a dodáva Vášmu účesu neuveriteľný objem a životnú silu. Chráni vlasy pri tepelnej úprave. Vitamíny a aminokyseliny vyživujú a obnovujú vlasy. Rakytníkový olej z Altaja a amarantový olej podporujú tvorbu ...

    NOVINKA 8,23 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.