Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • RAW Tyčinka ROObar +proteín chia čokoláda BIO 60g

    RAW Tyčinka ROObar +proteín chia čokoláda BIO 60g

    Roobar tyčinky BIO zaraďujeme medzi tzv. "RAW food" t.j. „surová strava". Ide o okruh tepelne neupravovaných potravín zväčša z ovocia, zeleniny, semien a orechov. Výrobca tyčiniek Roobar spracováva len vysoko kvalitné suroviny...

    AKCIA 2,30 €
  • PURITY VISION Deokrystal 60g

    PURITY VISION Deokrystal 60g

    Čisto prírodný deodorant 100% zložený z antibakteriálnej minerálnej soli - Potassium Alum.Deo kryštál potláča telesný zápach, bez narušenia prirodzeného fungovania organizmu a bez upchatia potných žliaz. Minerálna soľ Potassium Alum je ...

    AKCIA 4,10 €
  • Proteín super green 79% BIO Iswari 250g

    Proteín super green 79% BIO Iswari 250g

    Jedinečná zmes troch rastlinných proteínov obohatených o spirulinu, chlorelu a matchu.

    AKCIA 8,38 €
  • Ryžová čoko tyčinka s mandľami a pomarančom BIO Vivani 35g

    Ryžová čoko tyčinka s mandľami a pomarančom BIO Vivani 35g

    Tyčinka z mliečnej "čokolády", ktorá namiesto mlieka obsahuje sušený ryžový nápoj a je ochutená mandľami v karamelu a kúsky sušeného pomaranča. Neobsahuje mlieko a je teda vhodná aj pre vegánov.

    AKCIA 0,91 €
  • Čistič pre domácnosť s rozpraš. Ecover 500ml

    Čistič pre domácnosť s rozpraš. Ecover 500ml

    Široké použitie v domácnosti (kúpelne, kuchyne, keramické obklady, sklo, smalt, akrylátové vane, chróm). Nezanecháva šmuhy na skle. K dostaniu tiež ako náhradná náplň bez rozprašovača. Ekologické čistiace, umývacie a pracie prostriedky ...

    AKCIA 5,22 €
  • HP Henna prášková zlatá blond 100g

    HP Henna prášková zlatá blond 100g

    Vynikajúca voľba pre celkom prírodné a trvalé zafarbenie Vašich vlasov. Posilňuje štruktúru vlasov a použité bylinné zložky posilňujú vlasové korienky. Prírodná farba, ktorá dodá Vaším vlasom objem a prirodzený lesk ...

    AKCIA 7,41 €
  • HP Henna krémová tmavo hnedá 60ml

    HP Henna krémová tmavo hnedá 60ml

    Tmavohnedá (3) krémová farba pre tmavšie blond až tmavo hnedé vlasy - farbí, revitalizuje a šetrne sa stará o Vaše vlasy. Regeneračná vlasová kúra s Biotinom (vitamín H) pre extra starostlivosť ...

    AKCIA 10,11 €
  • Gurmar tablety Nutraceutica 120tb

    Gurmar tablety Nutraceutica 120tb

    Gurmar patrí k najúčinnejším prírodným prostriedkom na liečbu diabetes I. a II. typu. Gurmar tablety obsahujú jemne mletú prírodnú bio-zložku, listy rastliny Gurmar, Gymnema sylvestre ...

    AKCIA 15,20 €
  • Cestoviny Špaldová slovenská ryža BIOMILA 400g

    Cestoviny Špaldová slovenská ryža BIOMILA 400g

    BIO bezvaječné špaldové cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy!

    AKCIA 2,11 €
  • PURITY VISION Deokrystal 120g

    PURITY VISION Deokrystal 120g

    Čisto prírodný deodorant 100% zložený z antibakteriálnej minerálnej soli - Potassium Alum.Deo kryštál potláča telesný zápach, bez narušenia prirodzeného fungovania organizmu a bez upchatia potných žliaz. Minerálna soľ Potassium Alum je ...

    AKCIA 6,16 €
  • Pasta Mandľová chrumkavá Meridian 170g

    Pasta Mandľová chrumkavá Meridian 170g

    Lahodné maslo od firmy Meridian je vyrobené iba z organicky pestovaných mandlí bez pridaných konzervantov. Výborná pochúťka ako nátierka, do koktailov, raňajkovej kaše, alebo do koláčikov. Mandľové maslo je výborným zdrojom zdravých prírodných bielkovín, sacharidov ...

    NOVINKA 6,79 €
  • Stolná plnospektrálna lampa MULTI 3 v 1 OTT LITE 24W

    Stolná plnospektrálna lampa MULTI 3 v 1 OTT LITE 24W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie. Môže sa použiť ako stojanová, stolná lampa alebo lampa s úchytom. Lupa i svorka sa môžu odmontovať.

    NOVINKA 164,00 €
  • Stolná plnospektrálna lampa POD čierna OTT LITE 13W

    Stolná plnospektrálna lampa POD čierna OTT LITE 13W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie. V stolnej lampe POD je vytvorený otvor pre nabíjačku mobilného telefónu.

    NOVINKA 57,00 €
  • Rakytníková pena do kúpeľa

    Rakytníková pena do kúpeľa "Intenz výživa a hydrat" SIBERICA 600ml

    Jemná pena je špeciálne vytvorená pre novorodencov. Pri kúpaní nedráždi oči ani nos. Organický extrakt lopúcha obsahuje vitamín C a karotén. Má protizápalový a hojivý účinok. Organický extrakt žihľavy chráni pred baktériami a hydratuje.

    NOVINKA 4,65 €
  • Kajenské korenie mleté BIO Cereus 30g

    Kajenské korenie mleté BIO Cereus 30g

    Nenechajte sa zmiasť názvom korenia, v skutočnosti sa jedná o chilli papričku strednej pálivosti. Ak máte radi ostré jedlá mexického, indického alebo čínskeho typu, potom by vo Vašej kuchyni kajenské korenie rozhodne nemal chýbať...

    NOVINKA 2,95 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Krtko a jahody

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Krtko a jahody

    Fľaša z bezpečného medicínskeho materiálu, bez ftalátov a bisfenolu.

    NOVINKA 9,25 €
  • Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Talianske celozrnné Omega 3 sušené semolínové bezvaječné cestoviny s ľanovou múkou (min.5%) ...

    NOVINKA 1,66 €
  • Kokosový cukor Vanilkový Divine Spices 100g

    Kokosový cukor Vanilkový Divine Spices 100g

    100% prírodný vanilkový kokosový cukor, v ručne skladanom papierovom obale.

    NOVINKA 3,11 €
  • Senovka grécka Extra kapsuly NZ 60ks

    Senovka grécka Extra kapsuly NZ 60ks

    Trávenie - cholesterol - popôrodná starostlivosť. Senovka grécka patrí medzi najstarších kultúrne rastliny, poznali ju už starí Egypťania. Je tradične využívaná pre podporu funkcie tráviacej sústavy a pri bolestivej menštruácii a ide rovnako o bylinu ...

    NOVINKA 8,90 €
  • Cukríky Veggie mix bez žel. v cukre BIO Okovital 100g

    Cukríky Veggie mix bez žel. v cukre BIO Okovital 100g

    Filozofiou značky Oekovital sú "Prírodné potraviny z prírodných surovín!" Používané sú iba autentické suroviny z BIO ovocia pre dosiahnutie, čo najvyššej kvality a chuti. Cukríky sú bezgluténové (bezlepkové) a bez laktózy.

    NOVINKA 1,90 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.