Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Masážny olej Maratonec Saloos 125ml

    Masážny olej Maratonec Saloos 125ml

    Ideálny pre nohy unavené po zvýšenej telesnej námahe a záťaži. Postará sa o celú nohu od stehien až k chodidlám - odstraňuje bolesti, zmierňuje kŕče, opuchy, skvele pomáha pri drobných poraneniach a výronoch, regeneruje a zvláčňuje ...

    AKCIA 9,91 €
  • Goji olej Biopurus BIO 50ml
    AKCIA 31,12 €
  • RAW Tyčinka ROObar +proteín chia čokoláda BIO 60g

    RAW Tyčinka ROObar +proteín chia čokoláda BIO 60g

    Roobar tyčinky BIO zaraďujeme medzi tzv. "RAW food" t.j. „surová strava". Ide o okruh tepelne neupravovaných potravín zväčša z ovocia, zeleniny, semien a orechov. Výrobca tyčiniek Roobar spracováva len vysoko kvalitné suroviny...

    AKCIA 2,30 €
  • Neera Sirup prírodný stromový 1000ml

    Neera Sirup prírodný stromový 1000ml

    Neera (čítajte níra) je účinná a osvedčená detoxikačná a revitalizačná diéta, ktorá stimuluje prečisťujúce procesy nášho tela a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahradením pevnej potravy čistým, prírodným a výživným nápojom ...

    AKCIA 40,00 €
  • Bio Karité balzam nosný Saloos 19ml

    Bio Karité balzam nosný Saloos 19ml

    Vaše dieťa sa zaslúži tú najjemnejšiu starostlivosť, čo v období chorôb alebo prechladnutia platí dvojnásobne. Harmonicky vyvážené zloženie balzamu uvoľňuje dýchacie cesty, zjednodušuje dýchanie a prináša okamžitú úľavu. Harmančekový ...

    AKCIA 4,59 €
  • Bio Karité balzam 9kvetov Saloos 19ml

    Bio Karité balzam 9kvetov Saloos 19ml

    Nepostrádateľný a mimoriadne účinný balzam pri akútnych bolestiach svalov a kĺbov. Vyvážená kombinácia bio bambuckého masla, vzácnych voskov, rastlinných a esenciálnych olejov. Prináša rýchlu úľavu pri únave a bolestiach v oblasti ...

    AKCIA 4,59 €
  • CHIA semienka Provita 150g

    CHIA semienka Provita 150g

    Chia pomáha udržiavať energiu počas celého dňa. Poskytuje tiež živiny a ponúka viacero zdravotných benefitov, ako je napr. budovanie tenkých svalových vlákien, podporovanie zdravia kardiovaskulárneho systému a stabilizáciu hladiny cukru ...

    AKCIA 1,30 €
  • Makadamiový olej Saloos 125ml

    Makadamiový olej Saloos 125ml

    Plody makadamie sú takmer guľaté orechy s veľkosťou až 3 cm.. Tento jedinečný olej, získaný zo semien lisovaním za studena, je výborný najmä na masáže. Je neoddeliteľnou súčasťou najkvalitnejších základných masážnych zmesí...

    AKCIA 6,52 €
  • Šungit drť Peták 250g

    Šungit drť Peták 250g

    Prírodný filter a aktivátor vody. Šungit je unikátny minerál, ťaží sa iba v Karélii. Jeho unikátnosť spočíva v tom, že obsahuje zvláštnu formu molekúl uhlíka - Fullereny. Šungitová drť sa používa na čistenie vody, je to prírodný filter ...

    AKCIA 6,00 €
  • Salus Olej 100% prírod.esen Geranium 5ml

    Salus Olej 100% prírod.esen Geranium 5ml

    Používa sa na opary a afty, prehrieva, zmierňuje bolesti nervového pôvodu a ukľudňuje...

    AKCIA 3,83 €
  • Soľ himalájska ružová jemná Provita 500g

    Soľ himalájska ružová jemná Provita 500g

    Ružová soľ mletá je veľmi chutná a výborne solí vaše jedlá. Ja bohatá na esenciálne minerály v prírodnej podobe, ako vápnik, draslík, horčík, mangan, a stopové množstvo jódu.

    NOVINKA 1,09 €
  • Šťava Goji + Aloe vera 100% Wolfberry 500ml

    Šťava Goji + Aloe vera 100% Wolfberry 500ml

    Originálne spojenie Goji šťavy a šťavy z Aloe vera. Lahodný nápoj plný Pasterizované. Bez konzervantov, stabilizátorov a sladidiel. Vyrobené v Českej republike ...

    NOVINKA 11,23 €
  • Šampón nimba NaturInka 45g

    Šampón nimba NaturInka 45g

    Prírodný, ručne vyrábaný Nimbový šampón je vhodný na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 2,70 €
  • Stolná plnospektrálna lampa TELESCOPING čierna OTT LITE 15W

    Stolná plnospektrálna lampa TELESCOPING čierna OTT LITE 15W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie.

    NOVINKA 53,00 €
  • Cestoviny pohánkové mušle Šmajstrla 250g

    Cestoviny pohánkové mušle Šmajstrla 250g

    Bezvaječné bezlepkové cestoviny v tvare mušličiek sú výborná alternatíva pšeničných cestovín. Vďaka svojmu zloženiu sú vhodné pre bezlepkovú diétu a obsahu rutínu v pohánke sú cestoviny vynikajúci variant zdravého stravovania.

    NOVINKA 1,35 €
  • Tonizujúca soľ do kúpeľa SIBERICA 600g

    Tonizujúca soľ do kúpeľa SIBERICA 600g

    Omladzujúca. Soľ obsahuje rastlinné extrakty, oleje a vitamíny. Napomáha dlhodobo udržať mladosť a zdravie pokožky.

    NOVINKA 4,75 €
  • Krém ošetrujúci na akné Cannaderm Aknea 75g

    Krém ošetrujúci na akné Cannaderm Aknea 75g

    Aknea krém je pre každodennú starostlivosť o pokožku s prejavmi akné a s nadmernou tvorbou kožného mazu. Vylepšená receptúra ??krému obsahuje prírodné zložky, ktoré výrazne redukujú nepríjemné prejavy spojené s akné ako je nadmerná tvorba kožného mazu, upchaté, začervenané a zapálené póry, uhry, komedony atp. ...

    NOVINKA 9,40 €
  • Mixér Blender G21 Perfect smart Vitality čierny + DARČEK

    Mixér Blender G21 Perfect smart Vitality čierny + DARČEK

    Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Smart Smoothie Vitality je druhá generácia veľmi obľúbených mixérov Perfect Smoothie a zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Okrem mixovania, miešania...

    NOVINKA 263,00 €
  • Špagety konjac FARM paprika BIO Perfect Dish 362g/200g

    Špagety konjac FARM paprika BIO Perfect Dish 362g/200g

    Schudnite ľahko a rýchlo vďaka cestovinám, ktoré neobsahujú takmer žiadne kalórie. Chutný pokrm, ktorého si môžte dopriať toľko, koľko len chcete. Vhodné pre udržanie váhy, pre tých, ktorí sa chcú detoxikovať či chudnúť, pre vegánov, vegetariánov, diabetikov, celiatikov alebo športovcov ...

    NOVINKA 2,68 €
  • Mydlo atopic NaturInka 45g

    Mydlo atopic NaturInka 45g

    Atopic mydlo je určené aj pre tú najcitlivešiu pokožku. Unikátne zloženie zabezpečuje najvhonejšiu liečbu pre všetkých, ktorých trápia kožné problémy akými sú ekzém, lupienka, problematická pokožka, akné, pleseň alebo zápal. Pleť ostane po ošetrení mydlom krásne jemná a vláčna. Pôsobí aj protizápalovo, takže pomôže aj pri rýchlom hojení.

    NOVINKA 2,38 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.