Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Vlasový a telový detský šampón BIO Sensitive LaV 200ml

    Vlasový a telový detský šampón BIO Sensitive LaV 200ml

    Jemne čistí pokožku a vlasy. Čistiaci šampón neobsahuje mydlo, jemne čistí vďaka látkam z prírody, ktoré sú jemné k pokožke a k vlasom. Hydratačné zložky chránia citlivú pokožku pred vysúšaním ...

    AKCIA 6,38 €
  • Levanduľový olej BIO Biopurus + pumpa 100ml

    Levanduľový olej BIO Biopurus + pumpa 100ml

    Používa sa ako upokojujúci olej pre zápalové ochorenie kože, akné, dermatitídu, ekzém, lupienku, plienkové vyrážky a vredy ...

    AKCIA 13,96 €
  • Šťava Cvikla EkoMedicaSK 1000ml

    Šťava Cvikla EkoMedicaSK 1000ml

    Šťava z cvikly 100%. Cvikla obsahuje mnoho vitamínov a minerálov. Veľké množstvo vitamínu C z nej robí výborný prostriedok na podporu imunitného systému. Najdôležitejším antioxidantom nachádzajúcim sa v cvikle je vitamín E. Chráni bunky ...

    AKCIA 6,89 €
  • Graviola šťava 100% 250ml

    Graviola šťava 100% 250ml

    Bez konzervantov a umelých sladidiel. Tradičný šťava stredoamerických a ázijských kultúr. Graviola alebo aj guanabana je považovaná za jedno z najlahodnejších tropických ovocí. Dužina je bielej farby, jemne nakyslej chuti pripomínajúcej ...

    AKCIA 6,16 €
  • Alliderm AlliMax 30ml

    Alliderm AlliMax 30ml

    Stabilizovaný alicín ALLISURE® vo forme gélu. Antibakteriálny gél. Alliderm Gél (AlliGel) sa môže aplikovať tak často, ako vyžadované, ale najmenej raz denne, na postihnutú oblasť. Môže sa tiež pridať na náplasť.

    AKCIA 20,99 €
  • Masážny olej Relax Saloos 125ml

    Masážny olej Relax Saloos 125ml

    Prináša uvoľnenie a upokojenie pri nadmernom psychickom a fyzickom vypätí. Blahodárne pôsobí na celkovú kondíciu organizmu, regeneruje pokožku a uvoľňuje svaly, privoláva spánok, navodzuje príjemnú náladu.

    AKCIA 9,49 €
  • Cviklový olej BIO Biopurus 100ml

    Cviklový olej BIO Biopurus 100ml

    Olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Cviklový olej BIO 100 ml - špecialny macerát (100 % olej môže vyvolať očistnú reakciu, nevoľnosť, závrat či žalúdočné kŕče, preto sa používa ...

    AKCIA 19,03 €
  • SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    Vhodné pre osoby s citlivou a alergicky reagujúcou pokožkou, pre dospelých aj deti. Vďaka účinnému štítu z minerálnych čiastočiek poskytuje Opaľovacie mlieko v spreji spoľahlivú ochranu pred slnečnými lúčmi ...

    AKCIA 11,58 €
  • SANTE Denný krém BIO schizandra citlivá pleť 30ml

    SANTE Denný krém BIO schizandra citlivá pleť 30ml

    Zamatovo hebký ľahký krém na citlivú pokožku s obsahom vzácnych výťažkov BIO schisandry, BIO oleja kamélie, BIO aloy vera a BIO extraktu slivky intenzíve zvláčňuje a osviežuje pleť. Upokojuje ju a potporuje prirodzenú funkciu ...

    AKCIA 9,71 €
  • HP Henna prášková zlatá blond 100g

    HP Henna prášková zlatá blond 100g

    Vynikajúca voľba pre celkom prírodné a trvalé zafarbenie Vašich vlasov. Posilňuje štruktúru vlasov a použité bylinné zložky posilňujú vlasové korienky. Prírodná farba, ktorá dodá Vaším vlasom objem a prirodzený lesk ...

    AKCIA 7,41 €
  • Čaj Vitamínový arónia rakytník Dr.Popov 50g

    Čaj Vitamínový arónia rakytník Dr.Popov 50g

    Bylinný sypaný čaj pre každodenné doplnenie potrebných vitamínov. Plody arónie a rakytníka sú prírodným zdrojom vitamínu C. Vitamínový čaj obsahuje plody arónie, rakytníka a šípok, ktoré sú známe vysokým obsahom vitamínu C. Rakytník a šípka navyše podporujú ...

    NOVINKA 2,03 €
  • CEREUS Kúpeľová soľ Ruža 500g

    CEREUS Kúpeľová soľ Ruža 500g

    Čistí a ošetruje pokožku, vyhladzuje vrásky, je vhodná aj pre suchú a unavenú pokožku, omladzuje, odstraňuje drobné vyrážky a akné, otvára srdcovú čakru, prečisťuje zmätok, odstraňuje pochybnosti a duševné vyčerpanie, je vhodná pre ...

    NOVINKA 3,22 €
  • Pektín citrusový Grešík 70g

    Pektín citrusový Grešík 70g

    Želírovacia látka, vyrobená 100% z citrusových plodov. Na 1 kg ovocia sa použije 7-10 g pektínu (cca 3-4 čajové lyžičky) ...

    NOVINKA 4,37 €
  • Voda ošetrujúca Cannaderm Aknea 200ml

    Voda ošetrujúca Cannaderm Aknea 200ml

    Aknea ošetrujúca voda pre každodennú starostlivosť o pokožku s prejavmi akné a nadmernou tvorbou kožného mazu. Certifikovaná prírodná receptúra ??s alkoholom a bylinnými extraktmi pôsobí antibakteriálne, účinne čistí a tonizuje mastnú a uhrovitú pleť ...

    NOVINKA 7,50 €
  • Kokosový cukor Badyánový Divine Spices 100g

    Kokosový cukor Badyánový Divine Spices 100g

    100% prírodný badyánový kokosový cukor. v ručne skladanom papierovom obale.

    NOVINKA 2,55 €
  • Bo.Ho. Lak na nehty Nymphe 5ml

    Bo.Ho. Lak na nehty Nymphe 5ml

    Vegan, na 81 % prírodný, netestované na zvieratách. Lak na nechty 23 Nymphe - fialkovo-hnedý, nechty vyživuje, posilňuje a rešpektuje ich krehkosť. Vďaka obsiahnutým zložkám zabraňuje lámaniu a inému poškodzovaniu nechtov ...

    NOVINKA 5,10 €
  • Kokosový cukor sáčok Divine Spices 4g

    Kokosový cukor sáčok Divine Spices 4g

    Hygienicky balený BIO Kokosový Cukor.

    NOVINKA 0,08 €
  • Šampón konopný NaturInka 110g

    Šampón konopný NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Konopný šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón si bez problémov poradí s lupienkou a ekzematickou pokožkou. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Mydlo atopic NaturInka 110g

    Mydlo atopic NaturInka 110g

    Atopic mydlo je určené aj pre tú najcitlivešiu pokožku. Unikátne zloženie zabezpečuje najvhonejšiu liečbu pre všetkých, ktorých trápia kožné problémy akými sú ekzém, lupienka, problematická pokožka, akné, pleseň alebo zápal. Pleť ostane po ošetrení mydlom krásne jemná a vláčna. Pôsobí aj protizápalovo, takže pomôže aj pri rýchlom hojení.

    NOVINKA 4,13 €
  • Zubná pasta Healthy Mouth JASON 119g

    Zubná pasta Healthy Mouth JASON 119g

    Prirodzene bieliaca zubná pasta bez poškodenia skloviny. Výťažok zo zrniečok grepu pôsobí antibakteriálne, perilla bráni vzniku kyselín a aloe vera má blahodarné účinky na ďasná. Obsahuje éterické oleje čajovníka a škorice. Bez obsahu ...

    NOVINKA 5,36 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.