Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Ľubovníkový olej extrakt Saloos 125ml

    Ľubovníkový olej extrakt Saloos 125ml

    Olejový extrakt ukľudňuje a čistí citlivú a zápalovú pleť. Pôsobí protizápalovo, pokožku dezinfikuje a zároveň zjemňuje. Napomáha pri hojení kožných chorôb, drobných rán, pomliaždenín, odrenín a popálenín. Má antidepresívne účinky.

    AKCIA 8,98 €
  • Tekvicový olej STOGER 500ml

    Tekvicový olej STOGER 500ml

    100% tekvicový olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom ...

    AKCIA 13,57 €
  • Orechová zmes FUDCO 250g

    Orechová zmes FUDCO 250g

    Zloženie: kešu, mandle, vlašské orechy, pekanové orechy. Vhodné pre vegetariánov. Nevhodné pri alergii na orechy a sezam.

    AKCIA 8,62 €
  • Kokosová múka BIO Health Link 250g

    Kokosová múka BIO Health Link 250g

    Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja. Bio kokosová múka má podobnú konzistenciu ako bežná múka. Vďaka vysokému obsahu vlákniny dodá pocit sýtosti. Múka je bezlepková, hypoalergénna...

    AKCIA 2,35 €
  • Lopúchový olej BIO Biopurus 250ml

    Lopúchový olej BIO Biopurus 250ml

    Lopúchový olej – olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Používa sa na zastavenie vypadávania vlasov a má vynikajúce výsledky pri raste nových vlasov - stimuluje tok krvi do hlavy ...

    AKCIA 25,12 €
  • Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    - jemné mydlo s príjemnou vôňou levandule, - vyrobené z rastlinných BIO olejov, -100% biodegradabilné, - balenie je vhodné na doplňanie mydla do menšieho dávkovača ...

    AKCIA 10,61 €
  • Olej z Ostropestreca marián. NATURAL J. 250ml

    Olej z Ostropestreca marián. NATURAL J. 250ml

    Bodliakový olej z ostropestreca mariánskeho silne podporuje činnosť pečene. Ostropestrec chrání pečeň riadením spotreby glutatiónu, zlúčeniny podobnej aminokyselinám, ktorá je potrebná pre detoxikačné procesy ...

    AKCIA 4,67 €
  • Zubná pasta pre svieži dych Aloe Crystal Mint ESI 100 ml

    Zubná pasta pre svieži dych Aloe Crystal Mint ESI 100 ml

    Čisto prírodná gélová zubná pasta z Aloe vera. Odporúča sa k prevencii zubného kazu, zubného kameňa a zubného plaku. Posilňuje ďasná, prispieva k sviežemu a príjemnému dychu.Carboxymethylchitosan dlhodobo znižuje ph v ústach a zabraňuje ...

    AKCIA 5,20 €
  • Chlorella Zelený Život 750tbl

    Chlorella Zelený Život 750tbl

    Chlorella je jednobunkový organizmus, ktorý žije na našej planéte už asi 2 milióny rokov. Ide o zelenú sladkovodnú riasu. Riasy sa používajú už veľmi dávno ako vhodný zdroj živín, hlavne bielkovín, minerálnych látok a vitamínov.

    AKCIA 22,85 €
  • Opunciový olej Biopurus BIO 50ml

    Opunciový olej Biopurus BIO 50ml

    Opunciový olej - hydratácia v pár kvapkách oleja. 100% olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Pôsobí na kruhy a vačky pod očami. Pôsobí pri šupinatosti pokožky ...

    AKCIA 37,65 €
  • Olej z hroznových semienok Olitalia 1l

    Olej z hroznových semienok Olitalia 1l

    100% Olej z hroznových semienok. Vďaka svojej neutrálnej, jemnej, ľahko orieškovej chuti, neprebijú chuť Vašich pokrmov ...

    NOVINKA 8,17 €
  • Graviola tablety Natural Pharm 100ks

    Graviola tablety Natural Pharm 100ks

    Graviola je malý, stále zelený strom dorastajúci do výšky 5-6 metrov, s veľkými lesklými a hladkými, tmavo zelenými listami. Rastie v teplejších oblastiach Strednej a Južnej Ameriky, včetne Amazónie. V prírodnej amazonskej medicíne má ...

    NOVINKA 12,00 €
  • Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Cestoviny Omega3 semolinové Farfalle PastaToscana 500g

    Talianske celozrnné Omega 3 sušené semolínové bezvaječné cestoviny s ľanovou múkou (min.5%) ...

    NOVINKA 2,40 €
  • Sitko z bioplastu malé 6,5 cm Biodora

    Sitko z bioplastu malé 6,5 cm Biodora

    Sitko je vyrobené z biologicky rozložiteľného plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov. Materiál je teplotne stály a odolný (-40 - +60° C). Bioplast neobsahuje škodlivé zmäkčovadlá (ftaláty), bisfenoly a iné škodlivé látky. Nijako neovplyvňuje chuť alebo vôňu jedla alebo nápojov.

    NOVINKA 1,68 €
  • Bo.Ho. Lak na nehty Rose Tender 5ml

    Bo.Ho. Lak na nehty Rose Tender 5ml

    Vegan, na 80 % prírodný, netestované na zvieratách. Lak na nechty 52 Rose tendre svetlý ružový, nechty vyživuje, posilňuje a rešpektuje ich krehkosť ...

    NOVINKA 5,10 €
  • Čaga tablety Natural Pharm 100ks

    Čaga tablety Natural Pharm 100ks

    Chaga (Innonotus obliquus), patrí medzi cudzopasné huby - choroše, ktoré rastú na kmeňoch stromov. Chaga rastie predovšetkým v Rusku, konkrétne na Sibíri. Chaga má veľmi významné postavenie v ruskom prírodnom liečiteľstve.

    NOVINKA 14,00 €
  • Šampón konopný NaturInka 110g

    Šampón konopný NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Konopný šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón si bez problémov poradí s lupienkou a ekzematickou pokožkou. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Levanduľový šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón si výborne poradí s lupinami, svrbiacou pokožkou a nadmernou mastivosťou vlasov. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Mydlo bambino NaturInka 45g

    Mydlo bambino NaturInka 45g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 2,38 €
  • Fľaša Equa MISMATCH Chocolate Night 750ml

    Fľaša Equa MISMATCH Chocolate Night 750ml

    Ekologická, ľahká, pevná dizajnová fľaša z borosilikátového skla, s ochranným obalom z plsti.

    NOVINKA 23,50 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.