Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • CD Zbavte sa nespavosti R. Dahlke

    CD Zbavte sa nespavosti R. Dahlke

    Podľa prieskumu v Českej republike udáva problémy so spánkom až 50% opýtaných a odborníci z radov slovenských neurológov predpokladajú, že na Slovensku je situácia podobná. Turbulentná doba, v ktorej žijeme – stres, zhon, zvýšený tlak ...

    AKCIA 12,82 €
  • Mung dáll lúpaný Fudco 500g

    Mung dáll lúpaný Fudco 500g

    Tieto fazuľky sú veľmi ľahko stráviteľné s príjemnou chuťou. Obsahuje veľké množstvo živin, bielkovín a vlákniny. Vhodné pre vegetariánov a vegánov.

    AKCIA 3,13 €
  • Kokosová voda instantná COCOnatural BOX 15porcíí

    Kokosová voda instantná COCOnatural BOX 15porcíí

    Kokosová voda z mladých zelených orechov obsahuje celý rad minerálov a vitamínov, ktoré majú vysokú nutričnú hodnotu pre ľudské zdravie a život. Preto je jej pitie prospešné pre zdravie a v posledných rokoch je tak populárne.

    AKCIA 14,20 €
  • Čaj Rooibos sypaný Sonnentor BIO 100g

    Čaj Rooibos sypaný Sonnentor BIO 100g

    Bylinný čaj sypaný z produkcie ekologického poľnohospodárstva. Rooibos - "sladká strana Južnej Afriky". Červený čaj chutí sladko - ovocne a i behom dlhšieho luhovania nehorkne. Neobsahuje kofeín.

    AKCIA 3,22 €
  • Múka BIO Špaldová celozrnná hrubá BIOMILA 1kg

    Múka BIO Špaldová celozrnná hrubá BIOMILA 1kg

    Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.

    AKCIA 2,77 €
  • Žuvačky Bachové kvetové Sebavedomie 40ks

    Žuvačky Bachové kvetové Sebavedomie 40ks

    Pôvodná Bachová kvetová žuvačka,podľa Dr. Edwarda Bacha - Sebavedomie, odvaha a dôvera. Pomáha pri prekonaní pocitov neúspechu, osamelosti a menejcennosti. Viera v budúcnosti a v životnej sile.

    AKCIA 4,62 €
  • Čokoláda horká chilli BIO Vivani 100g

    Čokoláda horká chilli BIO Vivani 100g

    VIVANI Horká čokoláda s chilli má vysoký obsah kakaa a je sladená prírodným trstinovým cukrom. Túto populárnu kombináciu si teraz môžete vychutnať s ozajstnými kúskami chilli papričiek. Charakteristickú chuť a vôňu prepožičiava tejto ...

    AKCIA 2,28 €
  • Kávovinový nápoj Zelená káva Vanilka Zlatý dúšok 100g

    Kávovinový nápoj Zelená káva Vanilka Zlatý dúšok 100g

    Zlatý dúšok je chutný a zdraviu prospešný instantný kávovinový nápoj neobsahujúci kofeín. Je výbornou náhradou kávy, alebo čaju, výborne chutí a pre svoje účinky je vhodný na dlhodobú konzumáciu. Čakanka podporuje trávenie, činnosť pečene, srdcovú činnosť a pôsobí tiež ...

    AKCIA 4,47 €
  • Cícer sterilizovaný BIO Rapunzel 400g

    Cícer sterilizovaný BIO Rapunzel 400g

    Výborný do polievok, šalátov, zeleninových pokrmov a nátierok alebo ako príloha. Praktická a rýchla príprava bez dlhého namáčania a varenia. Sterilizovaný cícer v slanom náleve je vynikajúce riešenie pre tých, ktorým vadí zdĺhavé ...

    AKCIA 1,57 €
  • Graviola Afroplants 100g

    Graviola Afroplants 100g

    Graviola - Drvené listy. 100% prírodný produkt. Graviola (lat.názov Annona muricata), synonymá - Korosol, Soursop, Guanabana. Je to strom ktorý sa vyskytuje v rôznych oblastiach tropických pralesov a na ich okrajoch severne a južne od ...

    AKCIA 9,60 €
  • Kondicionér pre oslab. a poškod. vlasy SIBERICA 400ml

    Kondicionér pre oslab. a poškod. vlasy SIBERICA 400ml

    OBLEPIKHA SIBERICA Rakytníkový kondicionér pre oslabené a poškodené vlasy. Výživa a obnova s efektom laminácie. Obsahuje organický rakytníkový olej z Altaja, organický argánový olej z Maroka, organický ľanový olej, rhodiolu ružovú, Dutohlávku snežnú ...

    NOVINKA 7,67 €
  • Mydlo lesné NaturInka 110g

    Mydlo lesné NaturInka 110g

    Lesné mydlo osviežuje a vyostruje mysle. V lete osviežuje a v zime zahrieva. Pokožku zanechá jemnú a vláčnu.

    NOVINKA 3,81 €
  • Fľaša EQUA STARDUST Gravity 550ml

    Fľaša EQUA STARDUST Gravity 550ml

    Kolekcia EQUA STARDUST je navrhnutá slovinským dizajnérskym štúdiom Desnahemisfera. Sklenené fľaše sú vyrobené z borosilikátového skla, vďaka ktorému sú ľahké a 100% recyklovateľné. Borosilikátové sklo je známe aj pre svoju tvrdosť, odolnosť voči teplu a chemikáliám. Vrchnák je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele ...

    NOVINKA 19,96 €
  • Viečko pre Zdravú fľašu biele (zátka ružová)

    Viečko pre Zdravú fľašu biele (zátka ružová)

    Náhradné viečko so zátkou a tesniacim krúžkom pre prípad náhodného poškodenia viečka...

    NOVINKA 1,50 €
  • Ovsený kúpeľ s konopným olejom Topnatur 180g

    Ovsený kúpeľ s konopným olejom Topnatur 180g

    100% prírodný ultrajemne mletý extrakt z ovsa, bez konzervačných prísad je vyrobený špeciálnou technológiou a tepelne ošetrený s vysokým obsahom betaglukánov- najúčinnejšia zložka ovseného kúpeľa a konopným olejom lisovaným za studena.

    NOVINKA 4,82 €
  • Špaldové zrno Kroner 500g

    Špaldové zrno Kroner 500g

    Špaldové zrno.

    NOVINKA 1,31 €
  • Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovávania potravín. Pomocou sušičky G21 Harmony small možno sušiť najrôznejšie druhy potravín od húb, kvetov, ovocia a zeleniny, byliniek až po ovocné rolky a obilniny ...

    NOVINKA 367,07 €
  • Senovka grécka Extra kapsuly NZ 60ks

    Senovka grécka Extra kapsuly NZ 60ks

    Trávenie - cholesterol - popôrodná starostlivosť. Senovka grécka patrí medzi najstarších kultúrne rastliny, poznali ju už starí Egypťania. Je tradične využívaná pre podporu funkcie tráviacej sústavy a pri bolestivej menštruácii a ide rovnako o bylinu ...

    NOVINKA 8,90 €
  • Včelí med kvetový BIO SK Medar 950g

    Včelí med kvetový BIO SK Medar 950g

    Rozdiel oproti iným medom je v tom, že biomed sa môže produkovať ,len v oblastiach kde sa v dolete včiel intenzívne nepestujú poľnohospodárske rastliny z ktorých by mohli včielky znášať peľ, alebo nektár. V bližšej oblasti nemôže ...

    NOVINKA 14,80 €
  • Zubná pasta Cannaderm Cannadent 75g

    Zubná pasta Cannaderm Cannadent 75g

    Zubná pasta Cannadent so zníženou penivosťou na zmierenie citlivosti zubných krčkov, krvácaniu ďasien a pôsobí preventívne proti kazivosti zubov, vzniku zápalov v dutine ústnej a vzniku paradentózy ...

    NOVINKA 7,30 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.