Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Nechtíkový olej-extrakt Saloos 125ml

    Nechtíkový olej-extrakt Saloos 125ml

    Má výrazné protizápalové a regeneračné účinky. Urýchľuje hojenie hnisavých a zle sa hojacich rán. Ukľudňuje a zvláčňuje citlivú a popraskanú pokožku. Vhodný na pooperačné jazvy, popáleniny, kŕčové žily, krvné podliatiny, opuchy, ...

    AKCIA 14,25 €
  • Guafee BIO obilná káva 25% guarany Sinfo 125g

    Guafee BIO obilná káva 25% guarany Sinfo 125g

    Obilná káva s guaranou v kvalite BIO (podiel guarany 25%). Lahodná a na energiu bohatá zmes talianskej obilnej kávy a guarany. Delikátna alternatíva zrnkovej kávy.

    AKCIA 8,54 €
  • Éterický olej pomaranč BIO Sonnentor 10ml

    Éterický olej pomaranč BIO Sonnentor 10ml

    100 % čisto prírodný éterický olej v bio kvalite. Silica osviežuje, harmonizuje, navodzuje dobrú náladu. Použite ako prísadu do kúpeľa, olej do sauny, na zvlhčenie ovzdušia a prevoňanie bytu.

    AKCIA 4,48 €
  • Mak 100% mletý Český Natura Hustopeče 200g

    Mak 100% mletý Český Natura Hustopeče 200g

    Semienka maku sú bohaté na mnohé vitamíny a minerály. Okrem toho sú cenným zdrojom vápnika, pretože jeho zastúpenie v porovnaní s kravským mliekom je 12 násobne vyššie. Z minerálnych látok obsahuje tiež horčík, draslík, sodík, železo, mangán, meď a zinok ...

    AKCIA 1,46 €
  • Sušienky Špaldové BIO DČ Karob 200g

    Sušienky Špaldové BIO DČ Karob 200g

    BIO špaldové sušienky KAROB - Je to sladkosť, ktorou sa snažíme ponúknuť alternatívu k väčšine konvenčných ale ja BIO sladkostí. Výnimočné sú hlavne svojím zložením, celozrnnou špaldovou múkou (100%),štipkou trstinového cukru a trochou ...

    AKCIA 2,51 €
  • Vankúš špaldový 35x45cm

    Vankúš špaldový 35x45cm

    Špaldový vankúš je vankúš plnený špaldovými plevami. Pri mlátení pšenice špaldovej sa klas rozpadá a zrno zostáva uzatvorené v dvojitom obale pliev. Preto musí byť následne lúpané na špeciálnej lúpačke. Pri tomto procese vzniká druhotný produkt-špaldové plevy, ktoré majú z plniacich materiálov najlepšie podporné vlastnosti.

    AKCIA 8,96 €
  • Kurkuma kapsle 180kps

    Kurkuma kapsle 180kps

    Kurkuma sa pestuje v Číne, Indonézii a Indii. Kurkumín, aktívna zložka kurkumy, má priaznivé účinky na celý rad chorôb. Je uznávaná ako účinný protizápalový prostriedok a antioxidant. Pomáha zmierňovať zápaly kĺbov a bolesti ...

    AKCIA 18,56 €
  • Cestoviny Špaldová tarhoňa BIOMILA 400g

    Cestoviny Špaldová tarhoňa BIOMILA 400g

    BIO bezvaječné špaldové cestoviny sušené. Prajeme Vám veľa zdravia zo špaldy! BIOPOTRAVINA ROKA 2011.

    AKCIA 1,95 €
  • Sklenená fľaša ECO RETAP azúrový uzáver 500ml

    Sklenená fľaša ECO RETAP azúrový uzáver 500ml

    Zdravá eco fľaša na pitnú vodu. Retap fľaša 05 je strednou fľašou v Retap rodine, je dostatočne malá, aby sa zmestila do držiaka nápojov vášho auta alebo do kabelky. Retap fľaša 05 je ideálna vždy, keď chcete mať vodu pri sebe ...

    AKCIA 11,80 €
  • PURITY VISION Deokrystal 120g

    PURITY VISION Deokrystal 120g

    Čisto prírodný deodorant 100% zložený z antibakteriálnej minerálnej soli - Potassium Alum.Deo kryštál potláča telesný zápach, bez narušenia prirodzeného fungovania organizmu a bez upchatia potných žliaz. Minerálna soľ Potassium Alum je ...

    AKCIA 6,16 €
  • Šťava Mango a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Mango a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Mango – Jablko– detoxikuje: Zvyšuje látkovú výmenu, zvyšuje energiu, znižuje cholesterol, znižuje cukor v krvi, detoxikuje organizmus. Pomáha spaľovať nahromadené tuky v problematických partiách, ako sú nohy, brucho a boky...

    NOVINKA 3,78 €
  • Hygienické tyčinky z organ. bavlny Masmi 200ks

    Hygienické tyčinky z organ. bavlny Masmi 200ks

    Vyrobené z organickej bavlny, bez herbicídov a pesticídov, hypoalergénne - nižšie riziko vzniku podráždenia, doporučujú sa pre každodenné použitie, neobsahujú parfémy.

    NOVINKA 2,20 €
  • Šampón pre lesk vlasov BIO LaV 250ml

    Šampón pre lesk vlasov BIO LaV 250ml

    Lavera šampón pre lesk vlasov s výťažkami bio slezu a bio avokáda dodá vašim matným a krehkým vlasom potrebné živiny a pridá prirodzený lesk ...

    NOVINKA 4,98 €
  • Zubná kefka 7600 smart ultra soft CURAPROX

    Zubná kefka 7600 smart ultra soft CURAPROX

    Zubná kefka, ktorá Vám pomôže vyčistiť si zuby správne: s malou hlavičkou, 7600 ultrajemnými husto osadenými vláknami CUREN pre maximálnu a predsa extrémne jemnú účinnosť pri čistení. Dokonalá aj pre deti v predškolskom veku ...

    NOVINKA 3,77 €
  • Mixér Blender G21 Perfect smoothie Vitality biely + DARČEK

    Mixér Blender G21 Perfect smoothie Vitality biely + DARČEK

    Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Perfect Smoothie Vitality je druhá generácia veľmi obľúbených mixérov Perfect Smoothie a zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Okrem mixovania, miešania...

    NOVINKA 225,00 €
  • Mydlo konopné NaturInka 110g

    Mydlo konopné NaturInka 110g

    Konopné mydlo vyživuje a regeneruje pokožku. Pomáha pri celulitíde a tvorbe strií. Je zvlášť vhodné pri citlivej a suchej pokožke, pri akné, ekzémoch a lupienke. Uvoľňuje svalové napätie.

    NOVINKA 4,13 €
  • Mydlo jalovcové NaturInka 45g

    Mydlo jalovcové NaturInka 45g

    Jalovcové mydlo je to exkluzívne aromaterapeutické jemne masážne mydlo, ktoré obsahuje čistý esenciálny jalovcový olej a jalovcový olejový macerát, ktorý má výborné čistiace schopnosti. Je antiseptický a účinne pomáha pri svalových a reumatických bolestiach.

    NOVINKA 2,06 €
  • Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 500g

    Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 500g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 56,00 €
  • Krém ošetrujúci na akné Cannaderm Aknea 75g

    Krém ošetrujúci na akné Cannaderm Aknea 75g

    Aknea krém je pre každodennú starostlivosť o pokožku s prejavmi akné a s nadmernou tvorbou kožného mazu. Vylepšená receptúra ??krému obsahuje prírodné zložky, ktoré výrazne redukujú nepríjemné prejavy spojené s akné ako je nadmerná tvorba kožného mazu, upchaté, začervenané a zapálené póry, uhry, komedony atp. ...

    NOVINKA 9,40 €
  • Mydlo lesné NaturInka 45g

    Mydlo lesné NaturInka 45g

    Lesné mydlo osviežuje a vyostruje mysel. V lete osviežuje a v zime zahrieva. Pokožku zanechá jemnú a vláčnu.

    NOVINKA 2,06 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.