Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Cédrový olej BIO Biopurus 100ml

    Cédrový olej BIO Biopurus 100ml

    Cédrový olej BIO 100% za studena lisovaný. Pravá sila cédrového oleja sa prejaví, pokiaľ je olej získavaný správnym spôsobom. Šišky netreba zrážať násilím. Zbierajú sa len zrelé šišky, spadnuté vetrom. Orech získaný po olúpaní je ...

    AKCIA 14,07 €
  • Opaľovacie mlieko v spreji s OF 30 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko v spreji s OF 30 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko, ktoré je špeciálne vyvinuté na ochranu pokožky pred slnečným žiarením. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a ochrannému faktoru 30 umožňuje rýchle, rovnomerné a bezpečné opálenie. Má hydratačné účinky...

    AKCIA 18,45 €
  • Matcha čaj BIO GOURMET Tsuru matchatea 50g

    Matcha čaj BIO GOURMET Tsuru matchatea 50g

    Matcha je druh zeleného čaju, ktorý vznikol pred viac ako 800 rokmi. Zo začiatku ho používali hlavne budhistickí majstri a samurajovia a až pred nedávnom sa začal konzumovať aj v Európe. Čerstvé čajové lístky sa rozomelú na jemný prášok ...

    AKCIA 9,72 €
  • Múka špaldová celozrnná jemne mletá BIOharmonie 1kg

    Múka špaldová celozrnná jemne mletá BIOharmonie 1kg

    Celozrnná špaldová múka jemne mletá je alternatívou ku klasickej hladkej pšeničnej múke. Je vymletá z celého zrna, z ktorého niesú odstraňované obalové vrstvy. Špalda je stará odroda pšenice. Celozrnnú múku jemne mletú môžete použiť ...

    AKCIA 2,09 €
  • Čaj Tawari Amarillo ORO 50g

    Čaj Tawari Amarillo ORO 50g

    Tavari Amrilo je mohutný strom (až 45 metrov vysoký) z čeľade trubačovitých, rastúci v dažďových trópoch Južnej Ameriky. Typické sú prekrásne kvety tvaru kalichu ...

    AKCIA 3,90 €
  • Kokosová múka BIO Health Link 250g

    Kokosová múka BIO Health Link 250g

    Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja. Bio kokosová múka má podobnú konzistenciu ako bežná múka. Vďaka vysokému obsahu vlákniny dodá pocit sýtosti. Múka je bezlepková, hypoalergénna...

    AKCIA 2,35 €
  • Kokosový olej panenský BIO Purity Vision 100ml

    Kokosový olej panenský BIO Purity Vision 100ml

    Extra virgin kokosový olej (lisovaný za studena, prvé lisovanie, neparfémovaný, nebielený, nedehydrovaný, RAW) z ekologického poľnohospodárstva. Voňavý olej získaný z čerstvej dužiny BIO kokosových orechov bez tepelnej úpravy. Má ...

    AKCIA 3,24 €
  • Steviola sladidlo koncentrát 100g

    Steviola sladidlo koncentrát 100g

    Steviola® koncentrát je práškové sladidlo vyrobené z rastliny Stévia cukrová - Stevia Rebaudiana Bertoni, ktorá je 300x sladšia ako cukrová repa.

    AKCIA 25,82 €
  • CHIA semienka BIO BIOPURUS 500g

    CHIA semienka BIO BIOPURUS 500g

    Ako získať stratenú energiu a zároveň chudnúť bez pocitu hladu? Objavte výhody Chia (čítaj "čia") semienok v priebehu niekoľkých dní. Chia semená (Salvia hispanica) boli tajnou “super potravinou” už v dobách starodávnych civilizácií ...

    AKCIA 7,40 €
  • Tymián BIO Sonnentor 25g

    Tymián BIO Sonnentor 25g

    Tymián - "vôňa Kréty" - U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymián spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomína aníz, mätu a gáfor a dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť. Tymian sa veľmi dobre hodí k cibuli.....

    AKCIA 2,01 €
  • Fľaša EQUA METALIC rosegold 550ml

    Fľaša EQUA METALIC rosegold 550ml

    Ekologická, ľahká, pevná dizajnová fľaša z borosilikátového skla.

    NOVINKA 19,96 €
  • Stolná plnospektrálna lampa POD čierna OTT LITE 13W

    Stolná plnospektrálna lampa POD čierna OTT LITE 13W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie. V stolnej lampe POD je vytvorený otvor pre nabíjačku mobilného telefónu.

    NOVINKA 57,00 €
  • Sirup Rakytník BIO PIJOBIO 500ml

    Sirup Rakytník BIO PIJOBIO 500ml

    Rakytník-bio-stimulácia: Má značné bio-stimulačné účinky, výrazne podporuje imunitný systém. Používa sa k liečbe ekzémov i hemoroidov. Obsahujú provitamín A, B1, B2, B6, vitamín C, E, K1 a F. Zo stopových prvkov sú v plodoch rakytníku...

    NOVINKA 6,73 €
  • Šampón nimba NaturInka 45g

    Šampón nimba NaturInka 45g

    Prírodný, ručne vyrábaný Nimbový šampón je vhodný na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 2,70 €
  • Mydlo bambino NaturInka 110g

    Mydlo bambino NaturInka 110g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 4,13 €
  • Tyčinky ražné s himalájskou soľou BIO Natur 45g

    Tyčinky ražné s himalájskou soľou BIO Natur 45g

    Celozrnné slané tyčinky z ražnej múky v BIO kvalite dodajú veľké množstvo vlákniny a minerálov. Raž má vyšší obsah minerálnych látok než bežne používaná pšeničná múka.

    NOVINKA 0,77 €
  • Mixér Blender G21 Perfect smart Vitality čierny + DARČEK

    Mixér Blender G21 Perfect smart Vitality čierny + DARČEK

    Kvalitný a výkonný multifunkčný mixér G21 Smart Smoothie Vitality je druhá generácia veľmi obľúbených mixérov Perfect Smoothie a zvládne namixovať akýkoľvek druh potravy a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Okrem mixovania, miešania...

    NOVINKA 263,00 €
  • Mydlo propolis NaturInka 110g

    Mydlo propolis NaturInka 110g

    Prírodné, ručne vyrábané Propolisové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Mydlo pokožku uvoľňuje a prehrieva. Je vhodné aj pre problematickú pokožku. Vyrobené je tradičnou metódou za studena

    NOVINKA 4,13 €
  • Nápoj Kukuričný Topnatur 350g

    Nápoj Kukuričný Topnatur 350g

    Jemný sušený nápoj, ľahko stráviteľný, rastlinného pôvodu s jednoduchou prípravou cca 3,5l tekutého nápoja. Bezlepkový, Bezlaktózový, Vegan, GMO Free ...

    NOVINKA 2,55 €
  • Ryža jazmínová NATURA Hustopeče 400g

    Ryža jazmínová NATURA Hustopeče 400g

    Thajská jasmínová ryža alebo voňavá ryža, je najlepším thajským druhom ryže. Seje sa ručne, zavlažuje sa dažďovou vodou. Jasmínová ryža je taká čistá, že ju nie je potrebné pred varením umyť, alebo iba jemne opláchnuť. Aby sa uchovala ...

    NOVINKA 1,68 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.