Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Konopný proteín Raw BIO sun&seed 450g

    Konopný proteín Raw BIO sun&seed 450g

    Potravina s 50% obsahom proteínov vyrobená zo surových organických, v Európe vypestovaných, konopných semien. Obsahuje všetkých 22 známych aminokyselín a najmä omega-3 a omega-6 mastné kyseliny ...

    AKCIA 11,79 €
  • Logona Šampón Ginko na poškodené a suché vlasy 250ml

    Logona Šampón Ginko na poškodené a suché vlasy 250ml

    Krémový šampón obsahujúci výťažky z bambusu a brokolicového oleja, bol vyvinutý pre jemné vlasy, ktorým vracia objem a lesk. Vhodný na každodenné použitie.

    AKCIA 7,62 €
  • Žuvačky Bachové kvetové Sústredenie 40ks

    Žuvačky Bachové kvetové Sústredenie 40ks

    Pôvodná Bachová kvetová žuvačka,podľa Dr. Edwarda Bacha - Sústredenie, vytrvalosť a jasnosť. Na prekonanie prekážok, pri prijímaní informácií pri učení. Na koncentráciu pozornosti, na rozhodnosť. Žuvačka bez cukru s pôvodnými výťažkami ...

    AKCIA 4,62 €
  • Ryžová čoko tyčinka s mandľami a pomarančom BIO Vivani 35g

    Ryžová čoko tyčinka s mandľami a pomarančom BIO Vivani 35g

    Tyčinka z mliečnej "čokolády", ktorá namiesto mlieka obsahuje sušený ryžový nápoj a je ochutená mandľami v karamelu a kúsky sušeného pomaranča. Neobsahuje mlieko a je teda vhodná aj pre vegánov.

    AKCIA 0,91 €
  • Gurmar tablety Nutraceutica 120tb

    Gurmar tablety Nutraceutica 120tb

    Gurmar patrí k najúčinnejším prírodným prostriedkom na liečbu diabetes I. a II. typu. Gurmar tablety obsahujú jemne mletú prírodnú bio-zložku, listy rastliny Gurmar, Gymnema sylvestre ...

    AKCIA 15,20 €
  • Šťava GOJI BIO 100% Medicura 330ml

    Šťava GOJI BIO 100% Medicura 330ml

    BIO GOJI - 100% šťava z plodov GOJI (Lycium Barbarum) je lisovaná za studena, neriedená, bez konzervačných látok, pridaného cukru a farbív, balená v tmavej sklenenej fľaši. Goji (l. Lycium Barbarum) zaraďované medzi najhodnotnejšie ...

    AKCIA 10,35 €
  • CEREUS Kúpeľová soľ Nechtík 500g

    CEREUS Kúpeľová soľ Nechtík 500g

    Nechtík má omladzujúce účinky, lieči a posilňuje pokožku, je upokojujúcim antiseptikom, zmierňuje zápaly, napomáha hojiť rany a vredy, drobné poranenia a zádery okolo nechtov, kŕčové žily, krvné podliatiny, opuchy, preležaniny ...

    AKCIA 3,30 €
  • Rakytníkový olej 100% BIO Biopurus 50ml

    Rakytníkový olej 100% BIO Biopurus 50ml

    100% olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

    AKCIA 19,03 €
  • SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    SUN Sensitiv opaľovacie mlieko sprej SPF20 LaV 125ml

    Vhodné pre osoby s citlivou a alergicky reagujúcou pokožkou, pre dospelých aj deti. Vďaka účinnému štítu z minerálnych čiastočiek poskytuje Opaľovacie mlieko v spreji spoľahlivú ochranu pred slnečnými lúčmi ...

    AKCIA 11,58 €
  • Olej šípkový BIO Biopurus 100ml

    Olej šípkový BIO Biopurus 100ml

    Šípkový olej BIO Šípkový olej je skutočne úžasný. Je až neuveriteľné, že moderní ľudia ho objavili až tak neskoro - s jeho výskumom sa začalo až v roku 1983. Ide o olej z divo rastúcej ruže Rosa rubiginosa. Táto ruža rastie v divokej ...

    AKCIA 12,46 €
  • Mydlo bambino NaturInka 110g

    Mydlo bambino NaturInka 110g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 4,13 €
  • Šťava Čučoriedka a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Čučoriedka a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Čučoriedka – Jablko– antioxidant: Pomáha pri problémoch so zrakom. Napomáha predchádzať poškodeniu buniek. Znižuje krvný tlak a zlepšuje prietok krvi. Podporuje liečbu močového ústrojenstva a zabraňuje vzniku obličkových kameňov...

    NOVINKA 3,80 €
  • Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 69,00 €
  • Šťava Mango a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Mango a Jablko BIO PIJOBIO 700ml

    Mango – Jablko– detoxikuje: Zvyšuje látkovú výmenu, zvyšuje energiu, znižuje cholesterol, znižuje cukor v krvi, detoxikuje organizmus. Pomáha spaľovať nahromadené tuky v problematických partiách, ako sú nohy, brucho a boky...

    NOVINKA 3,78 €
  • Proteín z CHIA semien sun&seed BIO Raw 400g

    Proteín z CHIA semien sun&seed BIO Raw 400g

    Raw proteínový prášok je vyrobený vylisovaním chia semienok pomalou metódou a pri nízkej teplote. Semienka sú potom pomleté v kamennom mlyne a presetov do výživné proteínové múky. Táto výživná bielkovinová múka má univerzálne použitie ...

    NOVINKA 11,67 €
  • B-komplex Forte s Vitamínom C tablety Natural Pharm 200ks

    B-komplex Forte s Vitamínom C tablety Natural Pharm 200ks

    Piperine je extrakt z čierneho korenia označovaný za čierny diamant z východu. V kombinácii s L-Carnitine urýchľuje proces látkovej výmeny. Štúdie ukazujú, že piperine podporuje vstrebávanie živín.

  • Detský telový olej Sensitive BIO LaV 200ml

    Detský telový olej Sensitive BIO LaV 200ml

    Ošetrujúci detský telový olej s Bio púpalkovým olejom a Bio olivovým olejom. Špeciálne vybrané čisto rastlinné oleje obalia citlivú detskú pokožku jemným filmom, ktorá ju chráni a vyživuje. Je vhodný tiež k masáži alebo do kúpeľa ako ochrana proti vysušeniu pokožky ...

    NOVINKA 8,16 €
  • Šampón s kofeín. proti vypad. vlas. Cannaderm Capillus 150ml

    Šampón s kofeín. proti vypad. vlas. Cannaderm Capillus 150ml

    Capillus šampón s kofeínom je určený špeciálne pre šetrné umývanie vlasov a účinné ošetrovanie pokožky hlavy pri problémoch s nadmerným padaním vlasov. Kofeín stimuluje prekrvenie pokožky a spolu so žihľavou a zázvorom prispieva k zlepšeniu výživy vlasovej pokožky a vlasových vačkov ...

    NOVINKA 10,90 €
  • Moruša Biela BIO RAW Iswari 250g

    Moruša Biela BIO RAW Iswari 250g

    Sušené plody moruše bielej sú veľmi chutnou a zdraviu prospešnou lahôdkou. Obsahujú vysoké množstvo prírodných cukrov (glukóza a fruktóza), vďaka čomu sú sladké a chuťovo pripomínajú med. Obsahujú vysoké množstvo vitamínu C a minerálov (vápnik, železo, fosfor a horčík) ...

    NOVINKA 5,33 €
  • Miska s pokrievkou z bioplastu 2l Biodora

    Miska s pokrievkou z bioplastu 2l Biodora

    Miska je vyrobená z biologicky rozložiteľného PLA plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov a voskov, je pevný a teplotne odolný (do +80° C). Miska je ideálna na skladovanie alebo transport potravín. Bioplast neobsahuje ...

    NOVINKA 6,45 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.