Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Kokosový olej  Saloos BIO 250ml

    Kokosový olej Saloos BIO 250ml

    Kokosový olej sa vďaka svojim vlastnostiam radí medzi oleje s veľmi širokým spektrom vnútorného aj vonkajšieho použitia. Jeho typickou vlastnosťou je tuhá konzistenci, ktorá sa pri 24°C mení na tekutú. Ako čistá prírodná surovina ...

    AKCIA 8,71 €
  • Zázvor kúsky bez cukru Provita 100g

    Zázvor kúsky bez cukru Provita 100g

    Kúsky zázvoru bez cukru v 100 gramovom balení, značky PROVITA...

    AKCIA 1,97 €
  • Bieliaci prostriedok Ecover 400g

    Bieliaci prostriedok Ecover 400g

    Aby biela zostávala bielou ... ekologický prostriedok na bielenie prádla a odstraňovanie škvŕn, vhodný na silne znečistenú bielizeň a odstránenie škvŕn (od čaju, kávy, ovocnej šťavy, červeného vína, trávy, apod.) ...

    AKCIA 3,52 €
  • Sante Šampon BIO gingko+oliva 500ml

    Sante Šampon BIO gingko+oliva 500ml

    Výťažky z BIO ginkga a aloa vera revitalizujú unavené a vyčerpané vlasy. Šampón má ľahkú púdrovú vôňu, obsahuje čisto rastlinné čistiace zložky, ktoré dokonale zbavujú pokožku hlavy a vlasy nečistôt.

    AKCIA 6,79 €
  • Uzdravte sa a omladnite Norman Walker kniha

    Uzdravte sa a omladnite Norman Walker kniha

    Uzdravte sa a omladnite s čerstvými ovocnými a zeleninovými šťavami. Známy odborník na dlhý, vitálny život rozpráva o ľudskom organizme a jeho fungovaní a o rôznych faktoroch, ktoré ovplyvňujú naše zdravie ...

    AKCIA 6,64 €
  • Žuvačky Granát.jablko Mäta PurGum 9ks

    Žuvačky Granát.jablko Mäta PurGum 9ks

    Žuvačky PÜR s príchuťou granátového jablka a mäty. Sú sladené výhradne xylitolom, ktorý vyzerá a chutí presne ako klasický cukor, ale má o 40% menej kalórií a o 75% menej sacharidov! Xylitol udržuje hladinu cukru v krvi na rovnakej úrovni a zabezpečuje zdravú ústnu hygienu ...

    AKCIA 1,46 €
  • Goji olej Biopurus BIO 50ml
    AKCIA 31,12 €
  • Chlorella Zelený Život 150tbl

    Chlorella Zelený Život 150tbl

    Chlorella je jednobunkový organizmus, ktorý žije na našej planéte už asi 2 milióny rokov. Ide o zelenú sladkovodnú riasu. Riasy sa používajú už veľmi dávno ako vhodný zdroj živín, hlavne bielkovín, minerálnych látok a vitamínov.

    AKCIA 6,22 €
  • Dračia krv Sangre de Drago LuciVita 50ml

    Dračia krv Sangre de Drago LuciVita 50ml

    Podpora imunitného systému v boji proti vírusom, baktériám a plesniam, protizápalové účinky najmä pri zápaloch slizníc tráviaceho traktu, čriev, ústnej dutiny, tkanív, kĺbov, kože a pri aftoch, má silné protivírusové účinky ...

    AKCIA 9,90 €
  • Alliderm AlliMax 30ml

    Alliderm AlliMax 30ml

    Stabilizovaný alicín ALLISURE® vo forme gélu. Antibakteriálny gél. Alliderm Gél (AlliGel) sa môže aplikovať tak často, ako vyžadované, ale najmenej raz denne, na postihnutú oblasť. Môže sa tiež pridať na náplasť.

    AKCIA 20,99 €
  • Mydlo geranium NaturInka 45g

    Mydlo geranium NaturInka 45g

    Geranium mydlo je prírodné mydlo s liečivými výťažkami z rastlín druhu Geranium (Pakosť). Je vhodné pre suchú a popraskanú pokožku. Mydlo posilňuje ženskosť, harmonizuje hladinu ženských hormónov, regeneruje pleť a podporuje prekrvenie tkanív.

    NOVINKA 2,06 €
  • Špagety Konjac Herbs-Paprika Shirataki Perfect Pasta 200g

    Špagety Konjac Herbs-Paprika Shirataki Perfect Pasta 200g

    Nízkokalorické BIO špagety z rastliny konjak, obsahujú o 90% menej kalórií ako cestoviny, majú 0% cukru, tuku, lepku, sóje a na 100g majú <12kcal! Navyše obsahujú vysoké množstvo vlákniny. Toto balenie obsahuje BIO koreniacu zmes FARM paprika. Ideálne ľahký obed do kancelárie - stačí prepláchnuť horúcou vodou, premiešať s koreniacou zmesou a ohriať v mikrovlnnej rúre. Celý pokrm má o 80% menej kalórií ako 1 biely rožok!

    NOVINKA 2,68 €
  • Ajurvédsky kávovinový nápoj Brahmi Zlatý Dúšok 100g

    Ajurvédsky kávovinový nápoj Brahmi Zlatý Dúšok 100g

    ZLATÝ DÚŠOK je chutný a zdraviu prospešný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeínu, vyrobený z kvalitných surovín - čakanky, jačmeňa a raže. Je výbornou náhradou kávy, skvele chutí a pre svoje účinky je vhodný na dlhodobú konzumáciu. Za svoj prínos pre organizmus vďačí čakanke a ...

    NOVINKA 3,52 €
  • Sušené kokosové mlieko MERU 100g

    Sušené kokosové mlieko MERU 100g

    Sušené kokosové mlieko.

    NOVINKA 2,20 €
  • Žuvačka Xylitol pre deti Jablko Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol pre deti Jablko Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Šampón nimba NaturInka 110g

    Šampón nimba NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Nimbový šampón je vhodný na každodenné použitie. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Stojanová plnospekt. lampa ACTIS D 9-59W

    Stojanová plnospekt. lampa ACTIS D 9-59W

    Táto stojaca lampa je vhodná ako do obytných priestorov, tak do kancelárií či prípadne na chodby, k dosvetleniu tmavých miest v interiéroch a ako atraktívny svetelný objekt. Elektrické obvody sú špeciálnym spôsobom odrušené podla normy ...

    NOVINKA 305,00 €
  • Zbohom, soľ! Zelenin. koreniaca zmes BIO Sonnentor 60g

    Zbohom, soľ! Zelenin. koreniaca zmes BIO Sonnentor 60g

    Lahodná zeleninová chuť tejto zmesi dáva pokrmom korenenú chuť. Hodí sa na prípravu klasickej kuchyne ako sú omáčky, šaláty či dusené pokrmy. Pridajte ku koncu varenia.

    NOVINKA 3,00 €
  • Cukríky Medvedíky gumené Okovital 100g

    Cukríky Medvedíky gumené Okovital 100g

    Cukríky sú bezgluténové (bezlepkové), bez laktózy a živočíšnej želatíny. Sladené sú trstinovým nerafinovaným cukrom a vysokým obsahom ovocných štiav. Cukríky gumené medvedíky sú klasikou medzi cukríkmi, avšak tieto sú zo skutočne kvalitných surovín, bez ...

    NOVINKA 1,91 €
  • Šampón na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Šampón na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Nová prírodná receptúra šampónu umýva jemne, ale dôkladne a nedráždi vlasovú pokožku. Prírodné extrakty napomáhajú k rýchlej obnove ochranného filmu na vlasoch, a tým dodávajú vlasom lesk, objem, pružnosť a zlepšuje ich upraviteľnosť do účesu.

    NOVINKA 8,20 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia: 09:00 - 17:00

So: 09:00 - 12:00

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.