Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Cukríky zázvorové Bernhard 170g

    Cukríky zázvorové Bernhard 170g

    Cukríky inšpirované tradičnou výrobou našich predkov. Ručne varené v kanvici nad ohňom, chutia ako od babičky. Tradičná sladkosť a pikantná ostrosť prinášajú najkvalitnejšie korene zázvoru - z ekologického poľnohospodárstva. Zázvor sa ...

    AKCIA 4,51 €
  • Arganový olej Biopurus + pumpa 100ml

    Arganový olej Biopurus + pumpa 100ml

    Arganový olej 100 % za studena lisovaný olej. Plnohodnotný arganový olej sa získava zo semien plodov arganových stromov (Argania spinosa), ktoré rastú na juhozápade Maroka. Zber plodov a získavanie oleja je veľmi náročné, pretože plody ...

    AKCIA 13,96 €
  • Tekvicový olej STOGER 250ml

    Tekvicový olej STOGER 250ml

    100% tekvicový olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom ...

    AKCIA 8,08 €
  • Sante Balzam na pery BIO granát. jablko a marula 5g

    Sante Balzam na pery BIO granát. jablko a marula 5g

    Intenzívna starostlivosť o suché pery s BIO jojobovým olejom, BIO kakaovým maslo a BIO mandľovým a jojobovým olejom.

    AKCIA 2,42 €
  • Bio Karité balzam Detský nosný 19ml

    Bio Karité balzam Detský nosný 19ml

    Vaše dieťa sa zaslúži tú najjemnejšiu starostlivosť, čo v období chorôb alebo prechladnutia platí dvojnásobne. Harmonicky vyvážené zloženie balzamu uvoľňuje dýchacie cesty, zjednodušuje dýchanie a prináša okamžitú úľavu.

    AKCIA 4,59 €
  • Figy Lerida č.2 2kg

    Figy Lerida č.2 2kg

    Figy sušené Lerida - jednodruhové ovocie nesírené. Usušené figy sú veľmi zdravou pochúťkou plnou živín a veľkým zdrojom vlákniny, najmä ich semienka a dužina. Správy o ich pestovaní pochádzajú z obdobia viac než 3000 rokov pred našim ...

    AKCIA 19,26 €
  • Čerešňový olej Biopurus 100ml

    Čerešňový olej Biopurus 100ml

    Čerešňový olej 100 % BIO 100% olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív ...

    AKCIA 12,45 €
  • Naklíčené semienka pohánka+slnečnica+quinoa BIO Raw Iswari 250g

    Naklíčené semienka pohánka+slnečnica+quinoa BIO Raw Iswari 250g

    Naklíčené semená BIO zmes je zmesou semien pohánky, slnečnice a quinoy. Je zdrojom vysokého množstva pomaly vstrebateľných sacharidov. Vďaka tomu potláča pocit hladu na dlhší čas a má nízky glykemický index. Naklíčené semená BIO zmes sú ...

    AKCIA 5,91 €
  • Horčica tmavá BIO Organic India 100g

    Horčica tmavá BIO Organic India 100g

    Horčičné semienka sú veľmi vhodné v chladnejšom klimatickom pásme ako je naša krajina. Stimulujú trávenie a likvidujú toxíny. Podporuje účinok iných korenín, použitých pri varení. Urychľujú metabolizmus.

    AKCIA 2,62 €
  • Jujube Wolfberry 100g

    Jujube Wolfberry 100g

    Jujube (lat. Ziziphus zizyphus) sú známe ako „prírodné vitamínové tablety". Je to jedno z najstarších ovocí, ktoré sa používa v tradičnej prírodnej čínskej medicíne už viac ako 4000 rokov. Z tohto ovocia sa vyrába celý rad extraktov a ...

    AKCIA 1,61 €
  • Pasta 100% lieskovo-oriešková BIO Rapunzel 250g

    Pasta 100% lieskovo-oriešková BIO Rapunzel 250g

    Pasta z čerstvo pražených lieskových orieškov BIO na pečivo, do kaše, do dezertov a sušienok, k dochuteniu dresikov a omáčok ...

    NOVINKA 10,95 €
  • Šampón na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Šampón na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Nová prírodná receptúra šampónu umýva jemne, ale dôkladne a nedráždi vlasovú pokožku. Prírodné extrakty napomáhajú k rýchlej obnove ochranného filmu na vlasoch, a tým dodávajú vlasom lesk, objem, pružnosť a zlepšuje ich upraviteľnosť do účesu.

    NOVINKA 8,20 €
  • HANNASAKI Ultraslim Mandarínka 75g

    HANNASAKI Ultraslim Mandarínka 75g

    Hannasaki UltraSlim Mandarine obsahuje kvalitný zelený čaj pu-erh, nazývaný tiež červený, podľa svojej farby po vylúhovaní. Z hľadiska zdravia je jedným z najhodnotnejších čajov. Mnohé vedecké výskumy potvrdzujú široké spektrum jeho účinnosti. V dnešnej dobe sú účinky tohto čaju ...

    NOVINKA 6,94 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5L Záchranári

    ZDRAVÁ FĽAŠA je unikátna nápojová fľaša na každodenné použitie pre každého. Je vhodná na všetky typy nápojov, vďaka špeciálnemu materiálu sa v nej netvoria plesne a fľaša nenapáchne ...

    NOVINKA 8,00 €
  • Čaj Tulsi Citrónová tráva BIO OrganicWellness 25ks

    Čaj Tulsi Citrónová tráva BIO OrganicWellness 25ks

    Čaj oslavuje synergiu bylín Tulsi (bazalky posvätnej), zeleného čaju, osviežujúcej citrónovej trávy, zázvoru a citrónu. Tulsi pomáha udržať vitalitu, posilňuje odolnosť proti stresu, podporuje ...

    NOVINKA 4,15 €
  • Balzam na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Balzam na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Balzam na vlasy pre ľahšie rozčesávanie vlasov po umytí a ich úpravu do účesu. Nová receptúra ??s konopným olejom, glycerínom, kreatínom a levanduľou rýchlo upokojuje citlivú alebo podráždenú vlasovú pokožku. Balzam dodáva vlasom lesk, objem a pružnosť, zlepšuje vzhľad suchých a poškodených vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie po umytí ...

    NOVINKA 7,90 €
  • Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 250g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 69,00 €
  • Šampón serborea Cannaderm Capillus 150ml

    Šampón serborea Cannaderm Capillus 150ml

    Capillus šampón seborea pre umývanie vlasov a starostlivosť o citlivú, suchú, svrbiacu pokožku hlavy s prejavmi atopického ekzému alebo lupienky. Prírodná receptúra ??s veľmi šetrnými umývacími látkami zmierňuje tvorbu šupín, svrbenie aj začervenanie vlasovej pokožky ...

    NOVINKA 11,40 €
  • Žuvačka Xylitol Brusnica Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol Brusnica Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Masť atopic NaturInka 80ml

    Masť atopic NaturInka 80ml

    Atopic masť od značky Naturinka je prírodná špeciálna masť vyrobená zo zmesy kakaového a bambuckého masla, za studena lisovaného konopného a nimbového oleja a 100% esenciálných olejov z vetiveru a klinčeka. Tato unikátna kombinácia patrí medzi najvhodnejšie pre liečbu atopického ekzému a lupienky, plesní a zápalov. Masť je vhodná na ošetrenie problematickej a citlivej pokožky.Vyrobené najšetrnejšiou metódou šlahania za studena.

    NOVINKA 10,36 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.