Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru DHL Parcel Slovensko spol. s .r.o., Na pántoch 18, 83106 Bratislava - Rača, SR, IČO: 47927682, alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • AŠVAGANDHA prášok v dóze Hesh 100g

    AŠVAGANDHA prášok v dóze Hesh 100g

    Byline Ašvagandha (Withania somnifera) sa pripisujú regeneračné a posilňujúce účinky. V ajurvéde má rovnaké miesto ako ženšen v tradičnej čínskej medicíne ...

    AKCIA 11,63 €
  • Žuvačky Bachové kvetové Energia 40ks

    Žuvačky Bachové kvetové Energia 40ks

    Pôvodná Bachová kvetová žuvačka,podľa Dr. Edwarda Bacha - Energia, sila a výkon. Pri fyzickej a emocionálnej únave, duševnej depresii, nesmelosti, beznádejnosti. Na zvýšenie pocitu bezpečia a rozhodnosti. Žuvačka bez cukru s pôvodnými ...

    AKCIA 4,62 €
  • AlliMAX  90 kps

    AlliMAX 90 kps

    AllicinMax je prírodný výživový doplnok stravy vyrobený z cesnaku. AllicinMax aj keď je z cesnaku obsahuje LEN pravý stabilizovaný alicín. Alicín je latka ktorá vzniká pri drvení cesnaku a vedcom známa už dlhé roky....

    AKCIA 35,80 €
  • Káva špaldová mletá BIO BIOharmonie 300g

    Káva špaldová mletá BIO BIOharmonie 300g

    Špaldová kávovina neobsahuje kofeín a môžete ju teda popíjať v ktorúkoľvek dennú dobu. Je vhodná pre deti, tehotné i dojčiace mamičky a osoby s vysokým krvným tlakom. Má výraznú chuť a nespôsobuje návykovosť.

    AKCIA 1,67 €
  • Tahini sezamová pasta bez soli BIO Rapunzel 250g

    Tahini sezamová pasta bez soli BIO Rapunzel 250g

    BIO Tahini 100% sezamová pasta bez soli, toto tzv. sezamové maslo je vhodné na pečivo (s marmeládou, medom), dodá chuť kašiam a vločkám, zjemní omáčky a pomazánky. Používa sa vo vegetariánskej pomazánke Hummus.

    AKCIA 3,79 €
  • Kakaové bôby nepražené BIO Dragon 200g

    Kakaové bôby nepražené BIO Dragon 200g

    Kakao sa vo všeobecnosti považuje za bohatý zdroj antioxidantov ako sú prokyanidíny a flavonoidy. Tým sú pripisované omladzujúce účinky. Epikatechín obsiahnutý v kakau má podľa výskumov rôznorodé pozitívne účinky na ľudské zdravie. ...

    AKCIA 5,78 €
  • Dámske vložky Maxi Regular Natracare 14ks

    Dámske vložky Maxi Regular Natracare 14ks

    Dámske vložky Natracare Regular sú vyrobené z prírodných materiálov a nie sú bielené chlórom. Vložky sú z 95% biodegradabilné, sú celkom bez parfumácie a bez plastov. Tieto vložky sú extra jemné, v krabičke je 14 kusov.

    AKCIA 3,14 €
  • Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 250ml

    Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 250ml

    Okúzľujúca kompozícia z bio kokosového oleja a kakaových bôbov pre rozmaznávanie tela a duše. Spomaľuje starnutie pokožky, chráni pred dehydratáciou, obsahuje antioxidačné látky, je určená pre všetky typy pleti. Opojná vôňa vyvoláva ...

    AKCIA 15,93 €
  • Šťava Acerola BIO 100% Medicura 330ml

    Šťava Acerola BIO 100% Medicura 330ml

    Acerola je menej kyslá ako citrónová šťava, má celkom príjemnú chuť a môžeme ju použiť ako základ sladených štiav a limonád alebo do čaju ...

    AKCIA 5,83 €
  • Zelený íl Francúzsky Epam 170g

    Zelený íl Francúzsky Epam 170g

    Zelený íl je výborný na zažívacie ťažkosti, pálenie záhy, hnačka, zápcha, nadúvanie. Dôkladne detoxikuje organizmus. Mimoriadne vhodný na jarné detoxikačné kúry.

    AKCIA 9,34 €
  • Desiatový box z bioplastu Biodora

    Desiatový box z bioplastu Biodora

    Box na desiatu je vyrobený z biologicky rozložiteľného PLA plastu, ktorý sa vyrába z obnoviteľných surovín, minerálov a rastlinných škrobov a voskov, je pevný a teplotne odolný (do +60° C). Na rozdiel od bežného plastu na ropnej báze, neuvoľňuje ...

    NOVINKA 3,09 €
  • Balzam na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Balzam na suché a poškodené vlasy Cannaderm Natura 200ml

    Balzam na vlasy pre ľahšie rozčesávanie vlasov po umytí a ich úpravu do účesu. Nová receptúra ??s konopným olejom, glycerínom, kreatínom a levanduľou rýchlo upokojuje citlivú alebo podráždenú vlasovú pokožku. Balzam dodáva vlasom lesk, objem a pružnosť, zlepšuje vzhľad suchých a poškodených vlasov a uľahčuje ich rozčesávanie po umytí ...

    NOVINKA 7,90 €
  • Žuvačka Xylitol Škorica Denti 30ks

    Žuvačka Xylitol Škorica Denti 30ks

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,52 €
  • Zelená káva mletá Natural Pharm 250g

    Zelená káva mletá Natural Pharm 250g

    Zelená káva Robusta sa vyrába z nepražených bôbov kávovníka. Nepražená zelená káva má vyšší obsah kyseliny chlorogénovej v porovnaní s praženou kávou ...

    NOVINKA 5,40 €
  • BIO zubná kefka Zajko JACK N´JILL

    BIO zubná kefka Zajko JACK N´JILL

    BIO zubná kefka pre deti BUNNY, BEZ BPA a BEZ PVC, už od prvých zúbkov. Kompostovateľná a v prírode rozložiteľná rúčka. Zaoblené nylonové štetinky (mäkké) pre dokonalé čistenie. Ergonomická rúčka vyrobená zo 100% kukuričného škrobu ...

    NOVINKA 4,18 €
  • Manuka med MGO™ 400+ Manuka health 500g

    Manuka med MGO™ 400+ Manuka health 500g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 88,00 €
  • Miska s pokrievkou z bioplastu 2l Biodora

    Miska s pokrievkou z bioplastu 2l Biodora

    Miska je vyrobená z biologicky rozložiteľného PLA plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov a voskov, je pevný a teplotne odolný (do +80° C). Miska je ideálna na skladovanie alebo transport potravín. Bioplast neobsahuje ...

    NOVINKA 5,12 €
  • Cukríky plnené Malina Zelený čaj bezgluténové BIO BioBon 85g

    Cukríky plnené Malina Zelený čaj bezgluténové BIO BioBon 85g

    BioBon sú cukríky z prírodných kvalitných surovín, bez zbytočnej chémie a konzervačných látok, či aróm. Tieto cukríky neobsahujú živočíšnu želatínu a sú teda vhodné aj pre vegetariánov, či vegánov. Sú z prirodzene bezgluténových surovín a môžu si na nich pomaškrtiť aj celiatici.

    NOVINKA 2,07 €
  • Tyčinky ražné s himalájskou soľou BIO Natur 45g

    Tyčinky ražné s himalájskou soľou BIO Natur 45g

    Celozrnné slané tyčinky z ražnej múky v BIO kvalite dodajú veľké množstvo vlákniny a minerálov. Raž má vyšší obsah minerálnych látok než bežne používaná pšeničná múka.

    NOVINKA 0,77 €
  • HANDCANN Q10 Annabis 75ml

    HANDCANN Q10 Annabis 75ml

    Regeneračný krém na ruky z liečivého konope s alantoinem a koenziem Q10 na suché a popraskané ruky sa vďaka svojej konzistenci dobre rozotiera, nemastí a je ľahko vstrebavateľný. Konope, esenciálne mastné kyseliny omega-3, omega-6, alantoin, koenzim Q10 a ďalšie látky v ...

    NOVINKA 4,24 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.