Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Ajurvédska káva Brahmi DNM 50g

    Ajurvédska káva Brahmi DNM 50g

    Ajurvédska náhrada kávy Brahmi je chutný a zdraviu prospešný nápoj, ktorý podporuje zlepšenie pamäte a koncentrácie, pomáha zmierňovať stres, neobsahuje kofeín a zároveň slúži ako výborná náhrada kávy alebo čaju...

    AKCIA 3,75 €
  • Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný deo roll-on bez obsahu alkoholu prináša pocit sviežosti a dodá sebavedomie na celý deň. Bez hliníkových solí a ich zlúčenín. Jemná formula s obsahom harmonizujúcich bambusových a bavlníkových vlákien a výťažkov z BIO feniklu...

    AKCIA 6,22 €
  • Čaj Osvieženie BIO Sonnentor 20g

    Čaj Osvieženie BIO Sonnentor 20g

    Ponorte sa s tučniakmi do sveta osvieženia:-) Čajová zmes prináša osvieženie v horúcich letných dňoch, ale aj unavenej mysli.

    AKCIA 2,60 €
  • Masážny olej Relax Saloos 125ml

    Masážny olej Relax Saloos 125ml

    Prináša uvoľnenie a upokojenie pri nadmernom psychickom a fyzickom vypätí. Blahodárne pôsobí na celkovú kondíciu organizmu, regeneruje pokožku a uvoľňuje svaly, privoláva spánok, navodzuje príjemnú náladu.

    AKCIA 9,49 €
  • Arašidové maslo jemné Meridian 1kg

    Arašidové maslo jemné Meridian 1kg

    Arašidové maslo od firmy Meridian je vyrobené len z arašidov, ktoré sú pražené a mleté na jemnú a hladkú konzistenciu aj so šupkou, pretože táto je bohatá na resveratrol, antioxidant ktorý prispieva k dlhovekosti ...

    AKCIA 11,16 €
  • Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 250ml

    Bio Kokosová starostlivosť čokoláda Saloos 250ml

    Okúzľujúca kompozícia z bio kokosového oleja a kakaových bôbov pre rozmaznávanie tela a duše. Spomaľuje starnutie pokožky, chráni pred dehydratáciou, obsahuje antioxidačné látky, je určená pre všetky typy pleti. Opojná vôňa vyvoláva ...

    AKCIA 15,93 €
  • Logona Šampón Rumanček na svetlé a farbené vlasy 250ml

    Logona Šampón Rumanček na svetlé a farbené vlasy 250ml

    Šampón udržuje prirodzenú farbu vlasov i farbu na farbených vlasoch. Dodáva im lesk, jemnosť a pružnosť.

    AKCIA 7,62 €
  • Ryžová čokoláda na varenie BIO Vivani 150g

    Ryžová čokoláda na varenie BIO Vivani 150g

    Táto lahodná čokoláda na varenie je vhodná aj pre vegánov a osoby s intoleranciou na laktózu. Na jej výrobu bolo použité ryžové mlieko, ktoré ma príjemnú chuť a je veľmi dobre stráviteľné.

    AKCIA 2,81 €
  • KELP morské riasy v prášku GreenBay 100g

    KELP morské riasy v prášku GreenBay 100g

    Kelp obsahuje až 70 rôznych minerálov a stopových prvkov, enzýmov, rastových hormónov, vitamínov a proteínov - viac minerálov a proteínov ako akákoľvek iná potrava. Obzvlášť je bohatý na vitamíny B, ktoré sú nevyhnutné pre metabolizmus ...

    AKCIA 12,75 €
  • Chilliburner spaľovač tuku 30 tbl

    Chilliburner spaľovač tuku 30 tbl

    Prírodný prípravok z chilli papričiek podporujúcich chudnutie, spracovaný patentovanou technológiou do mikrokapsúl, ktoré chránia tráviaci trakt a ústnu dutinu pred podráždením. Účinok produktu je podporený inulínom z čakanky ...

    AKCIA 13,90 €
  • Stolná lampa Hobby CLASSIC OTT LITE 13W

    Stolná lampa Hobby CLASSIC OTT LITE 13W

    Táto lampa poskytuje vynikajúce osvetlenie pri práci s počítačom alebo pri akejkoľvek inej práci. Uvidíte farby a detaily v dokonalom rozlíšení. Text je pod týmto svetlom ostrý a ľahko čitateľný. Lampa sa automaticky rozsvecuje ...

    NOVINKA 53,00 €
  • Čaj Tulsi Original BIO OrganicWellness 25ks

    Čaj Tulsi Original BIO OrganicWellness 25ks

    Čaj oslavuje synergiu troch najčistejších bylín Tulsi (bazalky posvätnej)! Tulsi pomáha udržať vitalitu, posilňuje odolnosť proti stresu, podporuje imunitný systém, priaznivo ovplyvňuje dýchacie cesty, trávenie, vykašliavanie a vylučovanie ...

    NOVINKA 3,99 €
  • Natural zubná pasta Jahoda JACK N´JILL 50g

    Natural zubná pasta Jahoda JACK N´JILL 50g

    Absolútne najbezpečnejšia zubná pasta pre deti s organickými prísadami a navyše s minimalistickým, recyklovateľným balením bez BPA. Zubná pasta obsahuje iba prírodné zložky, je hypoalergénna a deťom nehrozí žiadne riziko pri prehltnutí...

    NOVINKA 6,08 €
  • Mydlo bambino NaturInka 45g

    Mydlo bambino NaturInka 45g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 2,38 €
  • Ryža jazmínová NATURA Hustopeče 400g

    Ryža jazmínová NATURA Hustopeče 400g

    Thajská jasmínová ryža alebo voňavá ryža, je najlepším thajským druhom ryže. Seje sa ručne, zavlažuje sa dažďovou vodou. Jasmínová ryža je taká čistá, že ju nie je potrebné pred varením umyť, alebo iba jemne opláchnuť. Aby sa uchovala ...

    NOVINKA 1,68 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,7l Mačka

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,7l Mačka

    ZDRAVÁ FĽAŠA je unikátna nápojová fľaša na každodenné použitie pre každého. Je vhodná na všetky typy nápojov, vďaka špeciálnemu materiálu sa v nej netvoria plesne a fľaša nenapáchne ...

    NOVINKA 9,50 €
  • Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Rakytníková pena pre Maximálny objem vlasov SIBERICA 150ml

    Spevňuje vlasy a dodáva Vášmu účesu neuveriteľný objem a životnú silu. Chráni vlasy pri tepelnej úprave. Vitamíny a aminokyseliny vyživujú a obnovujú vlasy. Rakytníkový olej z Altaja a amarantový olej podporujú tvorbu ...

    NOVINKA 8,23 €
  • Čistič na podlahy REAL GREEN 1kg

    Čistič na podlahy REAL GREEN 1kg

    Na všetky druhy podláh a umývateľných povrchov. V neriedenom stave možno použiť na silné lokálne znečistenie. Odstráni nečistoty, zaschnutú špinu aj mastnotu. Obsahuje antistatickú prísadu proti usadzovaniu prachu a nečistôt.

    NOVINKA 2,82 €
  • Sante Denný krém bio granát. jablko a marula 75ml

    Sante Denný krém bio granát. jablko a marula 75ml

    Komplex aktívnych zložiek z výťažku z jadierok granátového jablka a marulový olej vyživuje pokožku. Bambucké maslo má blahodárne účinky na pleť.

    NOVINKA 5,34 €
  • CHIA virgin olej RAW 250ml

    CHIA virgin olej RAW 250ml

    Tento olej je vyrobený v Českej republike lisovaním semienok Šalvie hispánskej za studena. Je 100% jednodruhový filtrovaný do svoje briliantnej priezračnej podoby. Nie je nijako chemicky a tepelne upravený.

    NOVINKA 11,01 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.