Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Lopúchový olej Biopurus BIO + pumpa 100ml

    Lopúchový olej Biopurus BIO + pumpa 100ml

    Lopúchový olej – olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

    AKCIA 14,07 €
  • Zmes pšenová Nominal 400g

    Zmes pšenová Nominal 400g

    Pšenová zmes neobsahuje mlieko, vajcia, umelé farbivá, arómy ani konzervačné látky. Použitie tejto pšenovej zmesi NOMINAL v mnohých receptúrach ponúka rozšírenie možností na zdravé a chutné stravovanie. Bezlepkový výrobok: obsah lepku ...

    AKCIA 2,04 €
  • Sante Homme Deo spray BIO Aloe 100ml

    Sante Homme Deo spray BIO Aloe 100ml

    Osviežujúca vôňa z radu SANTE Homme. Obsahuje výťažky z bieleho čaju, vilínu, nechtíka a aleo vera. Esenciálne oleje navoňajú pokožku bez podráždenia.

    AKCIA 8,21 €
  • Flexibility kapsle Organic India 60kps

    Flexibility kapsle Organic India 60kps

    Flexibility je prírodný bylinný prípravok, ktorý regeneruje kĺby a pomáha ich udržiavať zdravé. Znižuje zápaly a stuhnutosť kĺbov, priaznivo ovplyvňuje ich pohyblivosť a zároveň pôsobí na zmiernenie svalových kŕčov. Koreň byliny Cyperus ...

    AKCIA 9,85 €
  • Propolis mydlo intímna hygiena BIO VP 250ml

    Propolis mydlo intímna hygiena BIO VP 250ml

    Je mydlo na intímnu hygienu s propolisom, ktoré jemne čistí a rešpektuje prirodzenú rovnováhu najjemnejších častí nášho tela. Harmónia zložiek zaručuje dlhodobú sviežosť, účinnosť a prirodzenú očistu.

    AKCIA 11,49 €
  • BODY SPA Deo roll-on Verb.Limetka BIO LaV 50ml

    BODY SPA Deo roll-on Verb.Limetka BIO LaV 50ml

    Svieža vôňa pre povzbudenie a inšpiráciu. Jemný deo roll-on bez obsahu alkoholu prináša pocit sviežosti a dodá sebavedomie na celý deň. Jemná formula s obsahom harmonizujúcich bambusových a bavlníkových vlákien a výťažkov z BIO feniklu,..

    AKCIA 8,01 €
  • RAW Tyčinka LifeBar figová BIO LifeFood 47g

    RAW Tyčinka LifeBar figová BIO LifeFood 47g

    Sýta tyčinka plná ovocia a orieškov lisovaných za studena do 42°. Všetky výživové hodnoty ovocia sú v nej zachované.

    AKCIA 1,36 €
  • Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    - jemné mydlo s príjemnou vôňou levandule, - vyrobené z rastlinných BIO olejov, -100% biodegradabilné, - balenie je vhodné na doplňanie mydla do menšieho dávkovača ...

    AKCIA 10,61 €
  • Kakaové bôby nepražené BIO Dragon 200g

    Kakaové bôby nepražené BIO Dragon 200g

    Kakao sa vo všeobecnosti považuje za bohatý zdroj antioxidantov ako sú prokyanidíny a flavonoidy. Tým sú pripisované omladzujúce účinky. Epikatechín obsiahnutý v kakau má podľa výskumov rôznorodé pozitívne účinky na ľudské zdravie. ...

    AKCIA 5,78 €
  • Čaj Harmanček syp. BIO Sonnentor 50g - zrušiť

    Čaj Harmanček syp. BIO Sonnentor 50g - zrušiť

    Rumanček kvetinový balzam pre dušu. Čerstvo zaliaty čaj z kvalitných bio kvetov rumančeka má aromatickú mierne nahorklú chuť. Zjemnenie chuti dosiahneme osladením medom a pridaním citróna. Kto chce potešiť aj oči.....

    AKCIA 2,59 €
  • Proteín ryžový Provita 250g

    Proteín ryžový Provita 250g

    Pridajte ryžový proteín do nápojov či pokrmov napr. do vašich ranných cereálií či smoothies ...

    NOVINKA 3,31 €
  • Brokolica semená na klíčenie Natura 200g

    Brokolica semená na klíčenie Natura 200g

    Obsahujú veľké množstvo vitamínov, enzýmov a minerálnych látok potrebných pre organizmus. Obsahujú stopové prvky, ktoré pomáhajú brániť vzniku obličkového piesku a kameňa ...

    NOVINKA 2,73 €
  • Žuvačka Xylitol pre deti Jablko Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol pre deti Jablko Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Chlieb Špaldový celozr. kvás. BIO Bio pekáreň 650g

    Chlieb Špaldový celozr. kvás. BIO Bio pekáreň 650g

    100% celozrnný chlieb vyrobený prirodzeným procesom kysnutia bez použitia pekárenského droždia. Objednáva sa do piatku a dodaný je na ďalší týždeň v stredu/štvrtok.

    NOVINKA 3,22 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5l Jurášek

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5l Jurášek

    ZDRAVÁ FĽAŠA je unikátna nápojová fľaša na každodenné použitie pre každého. Je vhodná na všetky typy nápojov, vďaka špeciálnemu materiálu sa v nej netvoria plesne a fľaša nenapáchne ...

    NOVINKA 8,00 €
  • Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    VIVANI Biela nugátová tyčinka s ryžovým mliekom je spojením lahodnej na jazyku rozplývajúcej sa bielej čokolády z ryžového mlieka a chrumkavých drobných orieškov obalených v sladkom karameli ...

    NOVINKA 0,97 €
  • Robátko krém pri ekzémoch Cannaderm Emoliens 75g

    Robátko krém pri ekzémoch Cannaderm Emoliens 75g

    Certifikovaná prírodná receptúra v BIO kvalite, ktorá účinne zjemňuje a zvláčňuje suché, šúpajúce miesta na pokožke a napomáha tak zmierniť a upokojiť prejavy atopie, vhodná pre najmenšie deti. Ingrediencie tradičnej sibírskej medicíny pre rýchlejšiu regeneráciu ...

    NOVINKA 9,40 €
  • Reishi mletá BIO Altevita 60g

    Reishi mletá BIO Altevita 60g

    Reishi (Ganoderma Lucidum) je v Číne používaná už viac ako 2000 rokov. Pre jej schopnosti sa označuje ako „Zázračná huba“, „Cisárska huba nesmrteľnosti“ alebo „Huba večnej mladosti“ ...

    NOVINKA 10,90 €
  • Moruša Biela BIO RAW Iswari 250g

    Moruša Biela BIO RAW Iswari 250g

    Sušené plody moruše bielej sú veľmi chutnou a zdraviu prospešnou lahôdkou. Obsahujú vysoké množstvo prírodných cukrov (glukóza a fruktóza), vďaka čomu sú sladké a chuťovo pripomínajú med. Obsahujú vysoké množstvo vitamínu C a minerálov (vápnik, železo, fosfor a horčík) ...

    NOVINKA 5,33 €
  • Krém kakaový Ghítela 230ml

    Krém kakaový Ghítela 230ml

    Luxusná alternatíva obľúbenej nátierky. Ghítelu možno konzumovať priamo, do smoothies, na palacinky, k príprave zákuskov a tort ... Ghítela je skvelý zdroj energie pre vašu duševnú činnosť ...

    NOVINKA 6,74 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.