Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Plnospekt. lampa MAKEUP MIRROR OTT LITE 2x13W

    Plnospekt. lampa MAKEUP MIRROR OTT LITE 2x13W

    Praktická svetelné zrkadlo na líčenie, zobrazujúce reálne farby. S osvetlením OTT-LITE Vision Saver Plus HDLT oči reagujú lepšie vďaka teskotopicky bohatým lumenom ( kontrast ), ktoré sú presne namiešané s fotopickými lumenmi. Bežné ...

    AKCIA 91,00 €
  • Regen. pleťový olej TeaTree Manuka Saloos 20ml

    Regen. pleťový olej TeaTree Manuka Saloos 20ml

    - Mimoriadna kombinácia Tea tree a Manuky blahodárne pôsobí predovšetkým na mastnú, mladú a problematickú pleť - Pomáha pri akné, nevysušuje, dezinfikuje - Je vhodný pri ekzémoch, dermatitídach, oparoch - Má antibakteriálne,...

    AKCIA 6,32 €
  • Čokoláda horká s lieskovcami BIO Rapunzel 100g

    Čokoláda horká s lieskovcami BIO Rapunzel 100g

    Výborná horká Rapunzel čokoláda s vyšším obsahom kakaa (60%) a s veľkými lieskovými orieškami z projektu TURECKO (20%).

    AKCIA 2,80 €
  • Reishi tablety Natural Pharm 100ks

    Reishi tablety Natural Pharm 100ks

    Reishi je v Číne považovaná už viac ako 2000 rokov za "zázračnú hubu", ktorá je populárna pre svoju efektívnosť. Označuje sa tiež ako “huba nesmrteľnosti“ alebo “huba večnej mladosti“. Zabezpečuje: normálnu ...

    AKCIA 14,50 €
  • Dámske vložky Ultra regular s krídelkami Natracare 14ks

    Dámske vložky Ultra regular s krídelkami Natracare 14ks

    Dámske vložky Natracare Ultra regular sú vyrobené z prírodných materiálov a biobavlny, nie sú bielené chlórom. Vložky sú 95% biodegradabilné, sú celkom bez parfumácie a bez plastov. Tieto vložky sú extra jemné, v krabičke je 14 kusov. ...

    AKCIA 3,50 €
  • Lopúchový olej BIO Biopurus 250ml

    Lopúchový olej BIO Biopurus 250ml

    Lopúchový olej – olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Používa sa na zastavenie vypadávania vlasov a má vynikajúce výsledky pri raste nových vlasov - stimuluje tok krvi do hlavy ...

    AKCIA 25,12 €
  • WAKAME mors.riasy MITOKU SF 50g

    WAKAME mors.riasy MITOKU SF 50g

    Riasa Wakame (Undaria pinnatifida) je tradičná japonská riasa z hlbín mora, s vysokým obsahom vápnika, jódu, železa, vitamínu B a C, bielkovín a vlákniny. Má jemnú chuť, preto je obľúbená u začiatočníkov. V tradičnom

    AKCIA 6,14 €
  • MEN Vlasový a telový šampón LaV 200ml

    MEN Vlasový a telový šampón LaV 200ml

    Šampón jemne čistí citlivú mužskú pokožku aj vlasy a zanecháva ich svieže a hebké. Prírodné ingrediencie, ako je bio bambus a bio guarana, pomáhajú vytvoriť penu a efektívne odstraňujú každodenné znečistenia vlasov a pokožky...

    AKCIA 4,79 €
  • Kaša špaldová BIO CL 300g

    Kaša špaldová BIO CL 300g

    Špaldová kaša v biokvalite sú zdravé a rýchle raňajky alebo desiata v kombinácii s čerstvým aj sušeným ovocím alebo orechami. Môžete použiť na zahusťovanie omáčok a polievok. Špalda je prastará obilnina, ktorá nebola šlachtená, teda si ...

    AKCIA 2,33 €
  • Makadamiový olej Saloos 125ml

    Makadamiový olej Saloos 125ml

    Plody makadamie sú takmer guľaté orechy s veľkosťou až 3 cm.. Tento jedinečný olej, získaný zo semien lisovaním za studena, je výborný najmä na masáže. Je neoddeliteľnou súčasťou najkvalitnejších základných masážnych zmesí...

    AKCIA 6,52 €
  • Zbohom, soľ! Zelenin. koreniaca zmes BIO Sonnentor 60g

    Zbohom, soľ! Zelenin. koreniaca zmes BIO Sonnentor 60g

    Lahodná zeleninová chuť tejto zmesi dáva pokrmom korenenú chuť. Hodí sa na prípravu klasickej kuchyne ako sú omáčky, šaláty či dusené pokrmy. Pridajte ku koncu varenia.

    NOVINKA 3,00 €
  • Šampón proti lupinám Cannaderm Capillus 150ml

    Šampón proti lupinám Cannaderm Capillus 150ml

    Capillus šampón proti lupinám pre umývanie a ošetrovanie vlasov a pokožky hlavy. Nová receptúra ??s účinnými prírodnými výťažkami umýva veľmi šetrne a pritom zmierňuje svrbenie a podráždenie vlasovej pokožky a obmedzuje tvorbu lupín. Šampón jemne, ale dôkladne umýva pokožku hlavy aj vlasy, ktoré sú po umytí čisté, lesklé a bez lupín ...

    NOVINKA 10,70 €
  • Čaj rakytníkový BIO Tvrd.ZLATO syp. 50g

    Čaj rakytníkový BIO Tvrd.ZLATO syp. 50g

    100%-ný BIO sypaný čaj je zmes šetrne sušených plodov, listov a jemných konárikov rakytníka rešetliakovitého.

    NOVINKA 3,19 €
  • Mydlo atopic NaturInka 110g

    Mydlo atopic NaturInka 110g

    Atopic mydlo je určené aj pre tú najcitlivešiu pokožku. Unikátne zloženie zabezpečuje najvhonejšiu liečbu pre všetkých, ktorých trápia kožné problémy akými sú ekzém, lupienka, problematická pokožka, akné, pleseň alebo zápal. Pleť ostane po ošetrení mydlom krásne jemná a vláčna. Pôsobí aj protizápalovo, takže pomôže aj pri rýchlom hojení.

    NOVINKA 4,13 €
  • VEG1 vegan 180 multivitamin pomaranč 180 tab

    VEG1 vegan 180 multivitamin pomaranč 180 tab

    Vitamínový doplnok VEG 1 bol vyvinutý priamo na potreby vegánov doktorom Stephenom Walshom v Anglicku. Výrobok obsahuje všetky dôležité vitamíny, ktoré pri nesprávne zvolenej strave môžu vegánom chýbať: vitamín B12 ...

    NOVINKA 19,02 €
  • Káva zelená mletá Bio Planet 250g

    Káva zelená mletá Bio Planet 250g

    Organické zelené kávové zrná sa získavajú zo semien kávovníka nepraženým procesom. To sa vyznačuje tým, bylinnou vôňou a kyslou chuťou. Zelená káva obsahuje vyšší podiel kyseliny chlorogenovej a polymerických fenolov, ktoré patria medzi silné antioxidanty ...

    NOVINKA 6,03 €
  • HANNASAKI Ultraslim Mandarínka 75g

    HANNASAKI Ultraslim Mandarínka 75g

    Hannasaki UltraSlim Mandarine obsahuje kvalitný zelený čaj pu-erh, nazývaný tiež červený, podľa svojej farby po vylúhovaní. Z hľadiska zdravia je jedným z najhodnotnejších čajov. Mnohé vedecké výskumy potvrdzujú široké spektrum jeho účinnosti. V dnešnej dobe sú účinky tohto čaju ...

    NOVINKA 6,94 €
  • Mydlo bambino NaturInka 45g

    Mydlo bambino NaturInka 45g

    Bambíno mydlo je vyrobené najšetrnejšiou metódou šľahania za studena, preto je určené aj pre tú najcitlivešiu detskú pokožku. Pomáha pri ošetrení podráždenej, začervenanej pokožky a zapareninám. Neštípe v očiach.

    NOVINKA 2,38 €
  • Banánky v tmavej čokoláde BIO Okovital 250g

    Banánky v tmavej čokoláde BIO Okovital 250g

    Cukríky sú bezgluténové (bezlepkové), sladené sú trstinovým nerafinovaným cukrom a ovocnými šťavami. Cukríky Čoko-lini mini sú s kvalitnou mliečnou čokoládou. Používané sú iba autentické suroviny z BIO ovocia pre dosiahnutie, čo najvyššej kvality a chuti ...

    NOVINKA 4,34 €
  • Cukríky Veggie mix bez žel. v cukre BIO Okovital 100g

    Cukríky Veggie mix bez žel. v cukre BIO Okovital 100g

    Filozofiou značky Oekovital sú "Prírodné potraviny z prírodných surovín!" Používané sú iba autentické suroviny z BIO ovocia pre dosiahnutie, čo najvyššej kvality a chuti. Cukríky sú bezgluténové (bezlepkové) a bez laktózy.

    NOVINKA 1,90 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.