Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru DHL Parcel Slovensko spol. s .r.o., Na pántoch 18, 83106 Bratislava - Rača, SR, IČO: 47927682, alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na obchod@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na obchod@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Arganový olej Biopurus BIO 100ml

    Arganový olej Biopurus BIO 100ml

    Arganový olej 100% olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

    AKCIA 14,59 €
  • Mydlo Relaxačné Kvety Tundry SIBERICA 500ml

    Mydlo Relaxačné Kvety Tundry SIBERICA 500ml

    Luxusné krémové mydlo z jemných extraktov sibírskych bylín a rastlín. Udržiava prirodzenú rovnováhu pokožky a jemne ju čistí. Organický extrakt z kosatca odstraňuje únavu, uvoľňuje a upokojuje pokožku.

    AKCIA 4,01 €
  • BODY SPA Svieži deo sprej Divoká ruža BIO LaV 75ml

    BODY SPA Svieži deo sprej Divoká ruža BIO LaV 75ml

    Jemná vôňa pre uvoľnenie a regeneráciu Jemný deodorant v spreji prináša pocit sviežosti a dodá sebavedomie na celý deň. Jeho ingrediencie ako sú zelený čaj, chmeľ, limetkovej kvety, hamamelis, medovka, aloe vera a samozrejme kvety ...

    AKCIA 8,78 €
  • Čokoláda na varenie horká BIO VIVANI 200g

    Čokoláda na varenie horká BIO VIVANI 200g

    Ideálny pomocník pri výrobe vegánskych koláčikov, zákuskov a iných dobrôt vyrobený z tých najlepších surovín ...

    AKCIA 3,40 €
  • Kaša instantná špaldová Nomina 300g

    Kaša instantná špaldová Nomina 300g

    Použité suroviny: 100% pšenica špalda Základná príprava: Do teplého mlieka alebo vody pridávame za stáleho miešania cereálnu kašu Nomina, až docielime požadovanú hustotu. Kašu je vhodné kombinovať s ovocím, orechmi, mliečnymi ...

    AKCIA 1,89 €
  • Tulsi kapsule Organic India 60kps

    Tulsi kapsule Organic India 60kps

    Tulsi posilňuje obranyschopnosť, má podporný účinok pri prechladnutí, je to silný antioxidant. Podporuje životnú silu, dodáva energiu, navodzuje fyzickú pohodu a uvoľnenie. Pozitívne prispieva k metabolizmu tukov, cholesterolu a krvného ...

    AKCIA 9,85 €
  • Bio Karité balzam Detský Saloos 50ml

    Bio Karité balzam Detský Saloos 50ml

    Najjemnejšie zloženie bio bambuckého masla spolu s bio rastlinnými olejmi sú tým najlepším pre jemnú a citlivú pokožku detí už od prvých mesiacov života. Harmonické spojenie Levandule, Harmančeka a Geránia pôsobí antisepticky, vyživuje ...

    AKCIA 6,99 €
  • Prášok do umývačky SONETT 1kg

    Prášok do umývačky SONETT 1kg

    - vhodné pre všetky druhy domácich umývačiek na riad, - bez chlóru a fosfátov - bez enzýmov, petrochemických zložiek a vôni - 100% biodegradabilné ...

    AKCIA 6,54 €
  • Plnos. žiarivková trubica 1149mm 49W T5 NASLI

    Plnos. žiarivková trubica 1149mm 49W T5 NASLI

    Najvyššia trieda podania farieb so svetlom podobným dennému. Vynikajúci index podania farieb Ra a teplota chromatičnosti Tc. Ra (CRI) 93, teplota chromatičnosti 6 500K ...

    AKCIA 10,60 €
  • Aviváž kvet. lúka levandula Ecover 750ml

    Aviváž kvet. lúka levandula Ecover 750ml

    Aviváž s jemnou levandulovou vôňou na všetky druhy tkanín. Redukuje statický náboj, po jej použití bude vaše prádlo príjemne a prirodzene voňať. Výrobok má výbornú biologickú rozložiteľnosť, nízku úroveň toxicity pre vodný život ...

    AKCIA 3,00 €
  • Detská pena do kúpeľa pre novorodencov SIBERICA 150ml

    Detská pena do kúpeľa pre novorodencov SIBERICA 150ml

    Jemná pena je špeciálne vytvorená pre novorodencov. Pri kúpaní nedráždi oči ani nos. Organický extrakt lopúcha obsahuje vitamín C a karotén. Má protizápalový a hojivý účinok. Organický extrakt žihľavy chráni pred baktériami a hydratuje.

    NOVINKA 5,99 €
  • Sirup Granátové jablko BIO PIJOBIO 500ml

    Sirup Granátové jablko BIO PIJOBIO 500ml

    Granánatové jablko-proti rakovinové účinky: Vitamíny A, B5, C, E a dôležite minerály. Používa sa na liečby cukrovky, onkologických chorôb, chorôb srdca, hypertenzia, žalúdočných problémov a kožných chorôb. Spomaľuje starnutie...

    NOVINKA 6,73 €
  • Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 500g

    Manuka med MGO™ 550+ Manuka health 500g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 124,00 €
  • Stropné závesné plnospekt. svietidlo POMPA NASLI 2x80W

    Stropné závesné plnospekt. svietidlo POMPA NASLI 2x80W

    Stropné závesné alebo prisadené svietidlo pre priame osvetlenie obytných, výukových, obchodných, spoločenských a športových interiérov. Použité sú žiarivky v najvyššej triede podania farieb so svetlom podobným dennému. Plastový difúzor ...

    NOVINKA 224,00 €
  • Lis na citrusy z bioplastu Biodora

    Lis na citrusy z bioplastu Biodora

    Lis na citrusy je vyrobený z ekologického plastu, ktorý sa vyrába prevažne z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov a voskov, je pevný a teplotne odolný (do +60° C).Na rozdiel od bežného plastu na ropnej báze ...

    NOVINKA 3,78 €
  • Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Šampón levanduľa NaturInka 110g

    Prírodný, ručne vyrábaný Levanduľový šampón je vhodný na každodenné použitie. Šampón si výborne poradí s lupinami, svrbiacou pokožkou a nadmernou mastivosťou vlasov. Vhodný pre všetky typy vlasov. Vyrobený je tradičnou metódou za studena.

    NOVINKA 4,77 €
  • Šťava z granátového jablka 100% BIO YAN 930ml

    Šťava z granátového jablka 100% BIO YAN 930ml

    Šťava z granátového jablka nás priťahuje bohatou vínovým sfarbením a príjemnou osviežujúcou chuťou a je veľmi užitočná. Jedna šálka granátových jabĺk obsahuje asi 40% našej dennej dávky vitamínu C, okrem toho ovocie je bohaté na draslík, vitamíny A a E a obsahuje kyselinu listovú ...

    NOVINKA 7,43 €
  • Včelí med kvetový BIO SK Medar 950g

    Včelí med kvetový BIO SK Medar 950g

    Rozdiel oproti iným medom je v tom, že biomed sa môže produkovať ,len v oblastiach kde sa v dolete včiel intenzívne nepestujú poľnohospodárske rastliny z ktorých by mohli včielky znášať peľ, alebo nektár. V bližšej oblasti nemôže ...

    NOVINKA 14,80 €
  • Škrabka Y z bioplastu Biodora

    Škrabka Y z bioplastu Biodora

    Škrabka je vyrobená z biologicky rozložiteľného PLA plastu, ktorý sa vyrába z obnoviteľných surovín, minerálov, rastlinných škrobov a voskov. Je pevný a teplotne odolný (-40 °C do +80° C). Na rozdiel od bežného plastu na ropnej

    NOVINKA 3,62 €
  • Šťava z granátového jablka 100% BIO YAN 250ml

    Šťava z granátového jablka 100% BIO YAN 250ml

    Šťava z granátového jablka nás priťahuje bohatou vínovým sfarbením a príjemnou osviežujúcou chuťou a je veľmi užitočná. Jedna šálka granátových jabĺk obsahuje asi 40% našej dennej dávky vitamínu C, okrem toho ovocie je bohaté na draslík, vitamíny A a E a obsahuje kyselinu listovú ...

    NOVINKA 2,65 €

Kamenná predajňa v Martine

Predajňa VitaLine
A. Bernoláka 8 (mestský bulvár pri Auparku)
010 01 Žilina

OTVORENÉ
Po-Pia 08:30 - 18:00
Sobota 09:00 - 12:00

Tel.: 0907447790

Nájdete nás
v centre Žiliny

na mestskom bulvári pri Auaparku

na ul A. Bernoláka 8

cca 100m od Auparku
 

       

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.