Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru DHL Parcel Slovensko spol. s .r.o., Na pántoch 18, 83106 Bratislava - Rača, SR, IČO: 47927682, alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Kávovinový nápoj s hubou Shiitake Zlatý dúšok 100g

    Kávovinový nápoj s hubou Shiitake Zlatý dúšok 100g

    Zlatý dúšok je chutný a zdraviu prospešný instantný kávovinový nápoj neobsahujúci kofeín. Je výbornou náhradou kávy alebo čaju, výborne chutí a pre svoje účinky je vhodný na dlhodobú konzumáciu. Čakanka podporuje trávenie, činnosť pečene, srdcovú činnosť a pôsobí tiež ...

    AKCIA 4,90 €
  • Čaj Pevná vôľa BIO Sonnentor porc. 18ks 27g

    Čaj Pevná vôľa BIO Sonnentor porc. 18ks 27g

    Ver sám sebe! Pretože odvaha a viera v sám seba rozdúcha naozajstný oheň. Bylinný čaj s korením v bio kvalite 18 ks nálevových vreciek á 1,5g. Hildegarda z Bingenu skúmala účinky prírodných liečiv a priradila ich k 4 elementom: ohňu ...

    AKCIA 3,10 €
  • Masážny olej Celuline Saloos 125ml

    Masážny olej Celuline Saloos 125ml

    Účinný pomocník v boji proti celulitíde, pri ktorej je narušený krvný a lymfatický obeh. Celulinie tento obeh opäť aktivuje, zlepšuje cirkuláciu tekutín a tým pomáha odplavovať z tela zadržané toxíny a odpadové látky.

    AKCIA 9,42 €
  • Olej z granátového jablka Biopurus 100ml

    Olej z granátového jablka Biopurus 100ml

    Extra panenský, organický, za studena lisovaný olej z granátových jabĺk je zmes olejov zo semien granátového jablka z vybraných odrôd granátových jabĺk po celom svete. Miešanie oleja z rôznych zdrojov zaisťuje optimálnu rovnováhu ...

    AKCIA 21,77 €
  • Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný roll-on Divoká ruža BIO LaV 50ml

    Jemný deo roll-on bez obsahu alkoholu prináša pocit sviežosti a dodá sebavedomie na celý deň. Bez hliníkových solí a ich zlúčenín. Jemná formula s obsahom harmonizujúcich bambusových a bavlníkových vlákien a výťažkov z BIO feniklu...

    AKCIA 6,22 €
  • Marhuľové jadrá horké Wolfberry 100g

    Marhuľové jadrá horké Wolfberry 100g

    Marhuľové jadrá sú jednou z najzdravších potravín na Zemi. Ponúkame extrémne horké jadrá, chuťou podobné mandliam, pestované v nadmorskej výške 600 až 1000 metrov nad morom. Patria medzi RAW FOOD – živú potravu, všetky výživné hodnoty ...

    AKCIA 1,64 €
  • Čaj Higavils ORO 50g

    Čaj Higavils ORO 50g

    Vyvážená zmes bylín, pripravená podľa odporúčania z diela saleziánskeho mnícha českého pôvodu reverenda Jaroslava Soukupa, SDB. Doplnok stravy z juhoamerickej byliny Hercampuri obohatený o púpavu lekársku. Zmes je užívaná tradičným ...

    AKCIA 3,90 €
  • Chilliburner spaľovač tuku 30 tbl

    Chilliburner spaľovač tuku 30 tbl

    Prírodný prípravok z chilli papričiek podporujúcich chudnutie, spracovaný patentovanou technológiou do mikrokapsúl, ktoré chránia tráviaci trakt a ústnu dutinu pred podráždením. Účinok produktu je podporený inulínom z čakanky ...

    AKCIA 13,90 €
  • Tekvicové semená Provita 100g

    Tekvicové semená Provita 100g

    Tekvicové semienka sú ideálne nielen pri problémoch s prostatou, ale aj ako prevencia proti chrípke či na zníženie vysokého cholesterolu. Majú orieškovo sladkastú chuť a dostanete ich nielen na tržniciach, ale najmä v obchodoch so ...

    AKCIA 1,15 €
  • Cesnak sušený Sonnentor 40g

    Cesnak sušený Sonnentor 40g

    Cesnak - "odháňa upírov a chutí gurmánom" Kto sa mu vyhýba kvôli strachu zo zápachu z úst, ten o dosť prichádza. Mnohými milovaný, niektorými nenávidený, dáva cesnak nespočtu pokrmom ich charakter.

    AKCIA 2,01 €
  • Natural zubná pasta Banán JACK N´JILL 50g

    Natural zubná pasta Banán JACK N´JILL 50g

    Absolútne najbezpečnejšia zubná pasta pre deti s organickými prísadami a navyše s minimalistickým, recyklovateľným balením bez BPA. Zubná pasta obsahuje iba prírodné zložky, je hypoalergénna a deťom nehrozí žiadne riziko pri prehltnutí...

    NOVINKA 6,08 €
  • Mydlo rakytníkové NaturInka 110g

    Mydlo rakytníkové NaturInka 110g

    Prírodné, ručne vyrábané Rakytníkové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Je vhodné pre všetky typy pokožky zvlášť pre pokožku problematickú, pokožku s akné a intímnu hygienu. Vyrobené je tradičnou metódou za studena. Skladujte ho v suchu.

    NOVINKA 4,13 €
  • Maniokový škrob Provita 250g

    Maniokový škrob Provita 250g

    Maniokový škrob sa používa najmä v medzinárodnej kuchyni, vďaka svojim unikátnym vlastnostiam je pre mnoho pokrmov nezastupiteľný. Náhrada pri výrobe pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšie ...

    NOVINKA 0,95 €
  • Rakytníková šťava 100% BIO YAN 250ml

    Rakytníková šťava 100% BIO YAN 250ml

    100% rakytníková šťava v kvalite BIO, lisovaná za studena, neriedená, bez konzervačných látok, pridaného cukru a farbív. Rakytník je výnimočne bohatý na vitamín C, organické kyseliny, flavonoidy, a ďalšie zdraviu prospešné látky. Zvyšuje imunitu organizmu. Prírodný multivitamín a životabudič ...

    NOVINKA 2,84 €
  • Viečko pre Zdravú fľašu svetlo fialové (zátka hnedá)

    Viečko pre Zdravú fľašu svetlo fialové (zátka hnedá)

    Náhradné viečko so zátkou a tesniacim krúžkom pre prípad náhodného poškodenia viečka.

    NOVINKA 1,50 €
  • Špagety Konjac Italy Shirataki Perfect Dish 200g

    Špagety Konjac Italy Shirataki Perfect Dish 200g

    Schudnite ľahko a rýchlo vďaka cestovinám, ktoré neobsahujú takmer žiadne kalórie. Chutný pokrm, ktorého si môžte dopriať toľko, koľko len chcete. Vhodné pre udržanie váhy, pre tých, ktorí sa chcú detoxikovať či chudnúť, pre vegánov, vegetariánov, diabetikov, celiatikov alebo športovcov ...

    NOVINKA 2,72 €
  • Sviečka čakrová žltá malá Cereus

    Sviečka čakrová žltá malá Cereus

    Malá čakrová sviečka s vrstvami rôznych odtieňov základnej červenej barvy. Červená farba rozprúdi radosť a veselosť, symbolizuje rodinnú oslavu, narodeniny, spoločenskú udalosť. Je vhodná pre posilnenie a privolanie životnej a fyzickej sily ...

    NOVINKA 3,10 €
  • Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušička ovocia G21 Harmony platinum s časovačom

    Sušenie potravín je jednou z najstarších metód uchovávania potravín. Pomocou sušičky G21 Harmony small možno sušiť najrôznejšie druhy potravín od húb, kvetov, ovocia a zeleniny, byliniek až po ovocné rolky a obilniny ...

    NOVINKA 367,07 €
  • Šťava Červené hrozno BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava Červené hrozno BIO PIJOBIO 700ml

    Šťava z červeného hrozna– regulácia krvného tlaku: Obsahujú veľa draslíka, ktorý sa podieľa na udržiavaní rovnováhy telesných tekutín v bunkách a tkanivách, reguluje krvný tlak a ovplyvňuje aktivitu srdcového svalu...

    NOVINKA 3,43 €
  • Mydlo nimba NaturInka 110g

    Mydlo nimba NaturInka 110g

    Nimbové mydlo je určené pre citlivú, suchú a podráždenú pokožku. Unikátne zloženie zabezpečuje najvhonejšiu liečbu pre všetkých, ktorých trápia kožné problémy akými sú ekzém, lupienka, problematická pokožka, akné. Pleť ostane po ošetrení mydlom krásne jemná a vláčna. Pôsobí aj protizápalovo.

    NOVINKA 4,13 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.