Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru GLS-group.eu, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Spirulina BIO Health Link 100tbl

    Spirulina BIO Health Link 100tbl

    BioSpirulina je 100% sladkovodná modrozelená riasa Arthrospira platensis obsahujúca vzácne fytonutrienty (rastlinné výživné látky), ktoré sa nenachádzajú v žiadnych iných zelených potravinách, ako napr. fykocyanín a sulfolipidy. ...

    AKCIA 5,79 €
  • Ekoplienky 3 MIDI 4-9kg Moltex 34ks

    Ekoplienky 3 MIDI 4-9kg Moltex 34ks

    Ekoplienky sú zdravšie pre dieťa: Ekoplienky neobsahujú chlór, antioxidanty a iné toxické chemikálie. Ekoplienky neobsahujú parfémy, krémy, deodoranty a inú škodlivú kozmetiku. Na rozdiel od polyetylénu používaného v jednorázových ...

    AKCIA 12,46 €
  • Logona AGE Protection lifting serum 30ml

    Logona AGE Protection lifting serum 30ml

    Vytvára okamžitý liftingový efekt. Bohatá kombinácia rakytníka a kyseliny hyalurónovej aktivuje prirodzené regeneračné funkcie pleťových buniek, viditeľne redukuje vrásky a zabraňuje ich vzniku.

    AKCIA 24,25 €
  • KUZU škrob SF Mitoku 50g

    KUZU škrob SF Mitoku 50g

    Škrob získaný z koreňa japonského vínneho kríku. Nápoj z neho lieči zažívací trakt a napomáha znižovať krvný tlak. Na ďalekom Východe je všeobecne uznávaným posiľňujúcim prostriedkom.

    AKCIA 3,65 €
  • Kokosový olej panenský BIO Bioplanete 400ml

    Kokosový olej panenský BIO Bioplanete 400ml

    Panenský kokosový olej zn. Bio Planéte je 100% prírodný voňavý olej získaný z čerstvej dužiny zrelých, ručne zbieraných BIO kokosových orechov. Olej pochádza z BIO projektu "Care Naturkost Filipíny" z južných ostrovov Filipín ...

    AKCIA 7,58 €
  • Raňajková zmes maca, moruša, jahody raw BIO Iswari 360g

    Raňajková zmes maca, moruša, jahody raw BIO Iswari 360g

    Raňajkové zmesi od Iswari sú unikátné tým, že sú živou stravou („raw“) - ich ingrediencie neboli zpracované pri teplote vyššej ako 40 st. C. Zachovávajú si tak plnohodnotné nutričné zloženie ako pôvodné plodiny. Okrem toho obsahujú ...

    AKCIA 7,87 €
  • Tekvicový olej STOGER 250ml

    Tekvicový olej STOGER 250ml

    100% tekvicový olej lisovaný za studena zo semien. Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom ...

    AKCIA 8,08 €
  • Vankúš špaldový 35x55cm

    Vankúš špaldový 35x55cm

    Špaldový vankúš je vankúš plnený špaldovými plevami. Pri mlátení pšenice špaldovej sa klas rozpadá a zrno zostáva uzatvorené v dvojitom obale pliev. Preto musí byť následne lúpané na špeciálnej lúpačke. Pri tomto procese vzniká druhotný produkt-špaldové plevy, ktoré majú z plniacich materiálov najlepšie podporné vlastnosti.

    AKCIA 10,32 €
  • Cestoviny Špaldové mušličky celozrnné BIOMILA 400g

    Cestoviny Špaldové mušličky celozrnné BIOMILA 400g

    BIO bezvaječné špaldové celozrnné cestoviny sušené.

    AKCIA 1,73 €
  • Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    Mydlo tekuté na ruky Levanduľa SONETT 1l

    - jemné mydlo s príjemnou vôňou levandule, - vyrobené z rastlinných BIO olejov, -100% biodegradabilné, - balenie je vhodné na doplňanie mydla do menšieho dávkovača ...

    AKCIA 10,61 €
  • Žuvačka Xylitol Zelený čaj Miradent 30g

    Žuvačka Xylitol Zelený čaj Miradent 30g

    Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach. Nedostatok minerálnych látok a kyslé prostredie v ústach je rizikovým faktorom vzniku zubného kazu ...

    NOVINKA 2,28 €
  • Mydlo rakytníkové NaturInka 45g

    Mydlo rakytníkové NaturInka 45g

    Prírodné, ručne vyrábané Rakytníkové mydlo je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Je vhodné pre všetky typy pokožky zvlášť pre pokožku problematickú, pokožku s akné a intímnu hygienu. Vyrobené je tradičnou metódou za studena. Skladujte ho v suchu.

    NOVINKA 2,38 €
  • ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5l Príšerky

    ZDRAVÁ FĽAŠA® 0,5l Príšerky

    ZDRAVÁ FĽAŠA je unikátna nápojová fľaša na každodenné použitie pre každého. Je vhodná na všetky typy nápojov, vďaka špeciálnemu materiálu sa v nej netvoria plesne a fľaša nenapáchne ...

    NOVINKA 8,00 €
  • 100% Zelená káva Costa Dorada 100g

    100% Zelená káva Costa Dorada 100g

    100% zelenej kávy najkvalitnejšej odrody arabica dodá zmesi antioxidanty a kyselinu chlorogénovú, ktorá napomáha k zníženiu telesnej hmotnosti a spomaľuje starnutie buniek ...

    NOVINKA 3,36 €
  • Stolná plnospektrálna lampa COUPELLE OTT LITE 15W

    Stolná plnospektrálna lampa COUPELLE OTT LITE 15W

    Osvetlenie pre vaše fyzické i duševné zdravie. V balení k stolnej lampe Coupelle sú dve vymeniteľné tienidlá vo farbe len a slída.

    NOVINKA 76,00 €
  • Ajurvédsky kávovinový nápoj Moringa Zlatý Dúšok 100g

    Ajurvédsky kávovinový nápoj Moringa Zlatý Dúšok 100g

    Pomáha udržiavať normálnu hladinu glukózy v krvi, podporuje trávenie, chudnutie a činnosť pečene a srdca ...

    NOVINKA 3,52 €
  • Kondicionér pre oslab. a poškod. vlasy SIBERICA 400ml

    Kondicionér pre oslab. a poškod. vlasy SIBERICA 400ml

    OBLEPIKHA SIBERICA Rakytníkový kondicionér pre oslabené a poškodené vlasy. Výživa a obnova s efektom laminácie. Obsahuje organický rakytníkový olej z Altaja, organický argánový olej z Maroka, organický ľanový olej, rhodiolu ružovú, Dutohlávku snežnú ...

    NOVINKA 7,67 €
  • Šampón proti lupinám Cannaderm Capillus 150ml

    Šampón proti lupinám Cannaderm Capillus 150ml

    Capillus šampón proti lupinám pre umývanie a ošetrovanie vlasov a pokožky hlavy. Nová receptúra ??s účinnými prírodnými výťažkami umýva veľmi šetrne a pritom zmierňuje svrbenie a podráždenie vlasovej pokožky a obmedzuje tvorbu lupín. Šampón jemne, ale dôkladne umýva pokožku hlavy aj vlasy, ktoré sú po umytí čisté, lesklé a bez lupín ...

    NOVINKA 10,70 €
  • Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    Čokoládová tyčinka svetlý nugát oriešky Vivani 35g

    VIVANI Biela nugátová tyčinka s ryžovým mliekom je spojením lahodnej na jazyku rozplývajúcej sa bielej čokolády z ryžového mlieka a chrumkavých drobných orieškov obalených v sladkom karameli ...

    NOVINKA 0,97 €
  • Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 500g

    Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 500g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 56,00 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0908 544 483

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.