Ochrana osobných údajov

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru DHL Parcel Slovensko spol. s .r.o., Na pántoch 18, 83106 Bratislava - Rača, SR, IČO: 47927682, alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.

  3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, v prípade firmy IČO a DIČ.

  4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.

  5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostnej smernici.

  6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.

  7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

  8. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope s registráciou vo vernostnom programe súhlasil so zhromažďovaním získaných osobných údajov vrátane informácií o objednávkach za účelom poskytovania zliav.

  9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov na objednávky@vitaline.sk, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať vo vernostnom programe.

  • Makový olej kapsuly VB 30kp

    Makový olej kapsuly VB 30kp

    Za studena mechanicky lisovaný makový olej, so zachovaním všetkých účinných zložiek. Obsahuje esenciálne mastné kyseliny Omega 3 a Omega-6, vitamín B1 a B12, vitamín-E, horčík, železo, vápnik a fosfor. Jednotlivé zložky sú nápomocné ...

    AKCIA 9,90 €
  • Plnospektrálna žiarivka OTT LITE 11W E27

    Plnospektrálna žiarivka OTT LITE 11W E27

    Vysoká kvalita podania farieb so svetlom podobným dennému. Vynikajúci index podania farieb Ra a teplota chromatičnosti Tc.

    AKCIA 12,92 €
  • CHANA masala FUDCO 50g

    CHANA masala FUDCO 50g

    Obľúbená masala pakistanskej a indickej kuchyne, korenistá pochúťka z cíceru, najčastejšie sa používa do zeleninových jedál, ale aj na zemiaky. V Indii túto masalu používajú aj na hrianky.

    AKCIA 2,23 €
  • Med s propolisom BIO Hoyer 250g

    Med s propolisom BIO Hoyer 250g

    Kvetový med a výťažok z propolisu. Propolis, pretože má vysoký obsah biologicky aktívnych látok, sa nazýva "prírodné antibiotikum" a je široko používaný v prevencii mnohých ochorení ...

    AKCIA 6,50 €
  • Čaj Šťastia porc. BIO Sonnentor 27g

    Čaj Šťastia porc. BIO Sonnentor 27g

    Výborný bylinný čaj na každý deň a pre pocit šťastia.

    AKCIA 2,60 €
  • Opaľovacie mlieko v spreji s OF 50 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko v spreji s OF 50 ALOE SOLAR 150ml

    Opaľovacie mlieko, ktoré je špeciálne vyvinuté na ochranu pokožky pred slnečným žiarením. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a ochrannému faktoru 50 chráni pokožku obzvlášť v prvých dňoch opaľovania a tiež pokožku detí po celú dobu...

    AKCIA 20,85 €
  • Múka špaldová celozrnná jemne mletá BIOharmonie 1kg

    Múka špaldová celozrnná jemne mletá BIOharmonie 1kg

    Celozrnná špaldová múka jemne mletá je alternatívou ku klasickej hladkej pšeničnej múke. Je vymletá z celého zrna, z ktorého niesú odstraňované obalové vrstvy. Špalda je stará odroda pšenice. Celozrnnú múku jemne mletú môžete použiť ...

    AKCIA 2,09 €
  • Odšťavovač Vidia SJ-002 červený

    Odšťavovač Vidia SJ-002 červený

    Horizontálny šnekový odšťavovač Vidia SJ-002 prichádza na trh 5 rokov po obľúbenom modeli Vidia SJ-001. Jedná sa o univerzálny prístroj vhodný pre lisovanie rôznych druhov ovocia a zeleniny od mäkkých citrusov po tvrdú koreňovú zeleninu. Suroviny sú lisované iba pri 63 - 75 ot. / Min. Nízkootáčkové odšťavovanie zaručuje zachovanie maximum vitamínov a trvanlivejšiu šťavu bez peny ...

    AKCIA 329,00 €
  • Vankúš špaldový 35x45cm

    Vankúš špaldový 35x45cm

    Špaldový vankúš je vankúš plnený špaldovými plevami. Pri mlátení pšenice špaldovej sa klas rozpadá a zrno zostáva uzatvorené v dvojitom obale pliev. Preto musí byť následne lúpané na špeciálnej lúpačke. Pri tomto procese vzniká druhotný produkt-špaldové plevy, ktoré majú z plniacich materiálov najlepšie podporné vlastnosti.

    AKCIA 8,96 €
  • Džem Jahoda BIO Bioláda 230g

    Džem Jahoda BIO Bioláda 230g

    Jahodová bioláda je jedinečnou kombináciou slovenských bio jahôd, jablčného koncentrátu a výťažkov z morských rias. Sviežu chuť a arómu si bioláda zachováva vďaka tomu, že ovocie neprechádza varom...

    AKCIA 2,99 €
  • Čaj HANNASAKI Ultraslim PRIM 75g

    Čaj HANNASAKI Ultraslim PRIM 75g

    Hannasaki Ultraslim Prim je zmes zeleného a polofermentovaného červeného čaju, ktorá je účinnejšia než čaje samotné. Účinky obidvoch čajov sú všeobecne známe. Pri príprave tejto zmesi boli využité staré technologické tajomstvá v kombinácii ...

    NOVINKA 6,94 €
  • Tyčinka Peanut butter Raw Protein Bombus 50g

    Tyčinka Peanut butter Raw Protein Bombus 50g

    Proteínová tyčinka s príchuťou arašidov, zložená len z prírodných surovín. Vhodná pre intenzívnu športovú záťaž, ale aj pre bežnú celodennú fyzickú aktivitu. Ryžový proteín, ktorý tyčinka obsahuje, je trávený pomalšie než srvátka alebo vaječná bielkovina a obsahuje všetky potrebné ...

    NOVINKA 1,33 €
  • Kokosové mlieko BIO Amaizin 400ml

    Kokosové mlieko BIO Amaizin 400ml

    Kokosové mlieko s vysokým obsahom kokosových orechov a výraznou kokosovou chuťou a vôňou a krémovou konzistenciou ...

    NOVINKA 2,75 €
  • Prášok CHIA proteín BIO Raw Dragon 200g

    Prášok CHIA proteín BIO Raw Dragon 200g

    Chia proteín prášok obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, t.j. tie, ktoré si naše telo nedokáže samo vyrobiť z iných zložiek a musíme ich prijímať v strave. Je to výborný zdroj esenciálnych aminokyselín pre vegetariánov, vegánov ...

    NOVINKA 8,08 €
  • Mydlo levanduľa NaturInka 110g

    Mydlo levanduľa NaturInka 110g

    Prírodné, ručne vyrábané mydlo Levanduľa je veľmi vhodné na každodenné umývanie celého tela. Je vhodné aj pre tú najjemnejšiu pokožku. Vyrobené je tradičnou metódou za studena. Skladujte ho v suchu.

    NOVINKA 4,13 €
  • Konopná masť EXTRA Cannaderm Mentholka 150ml

    Konopná masť EXTRA Cannaderm Mentholka 150ml

    Výborne zmierňuje bolesti kĺbov, svalov a šliach. Mentholka masážny gél s čistým konopným olejom, mentolom a výťažkami z gaštanu, kostihoja, gáfru a arniky na masáž boľavých kĺbov, svalov a šliach. Obsiahnuté bylinné látky okamžite ...

    NOVINKA 8,10 €
  • Bo.Ho. Lak na nehty Nymphe 5ml

    Bo.Ho. Lak na nehty Nymphe 5ml

    Vegan, na 81 % prírodný, netestované na zvieratách. Lak na nechty 23 Nymphe - fialkovo-hnedý, nechty vyživuje, posilňuje a rešpektuje ich krehkosť. Vďaka obsiahnutým zložkám zabraňuje lámaniu a inému poškodzovaniu nechtov ...

    NOVINKA 5,10 €
  • Prací gel a aviváž na detské prádlo EFP 1,5l

    Prací gel a aviváž na detské prádlo EFP 1,5l

    Tento čistiaci prostriedok je založený na čisto rastlinnej báze a je navrhnutý tak, aby jemne umyl dojčenské fľaše, cumlíky, misky a riad, bez toho, aby zanechával zvyšky chemikálií. Navyše udržuje vyvážené pH, takže je citlivý aj k vašim ...

    NOVINKA 9,99 €
  • Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 250g

    Manuka med MGO™ 250+ Manuka health 250g

    Manuka medy MGO™ sa vyrábajú a predávajú vo viacerých variáciách založených na množstve metylglyoxal v ňom. Číselné údaje uvádzané na obaloch Manuka medu MGO™ predstavujú koľko mg metylglyoxalu sa v 1 kg mede nachádza. Čím vyššia hodnota látky sa v mede nachádza, tým je Manuka med vzácnejší ...

    NOVINKA 30,00 €
  • Cestoviny BIO semolinové Tortiglioni PastaToscana 500g

    Cestoviny BIO semolinové Tortiglioni PastaToscana 500g

    BIO sušené semolínové bezvaječné cestoviny.

    NOVINKA 1,66 €

Kamenná predajňa v Martine

Výdajné miesto:

predajňa BioŠujo

ul. M. R. Štefánika 22 (Pasáž 22)

036 01 Martin

0915 858 071

Po - Pia       09:00 - 17:00

So               09:00 - 12:00

                                  

 

e-shop Pohoda connector by NextCom s.r.o.